Brak i odnosi

LIJEPA PRIČA

VIDEO Ona je Poljakinja, a on Hrvat. Upoznali su se preko katoličke internetske stranice i odlučili vjenčati – poslušajte njihovo svjedočanstvo Ona je zbog njega ostavila rodnu Poljsku i došla u Hrvatsku, a on je u njoj od prvog susreta prepoznao ženu svog života. Duboko vjeruju da je Bog bio s njima od početka njihova druženja...

VIDEO Ona je Poljakinja, a on Hrvat. Upoznali su se preko katoličke internetske stranice i odlučili vjenčati – poslušajte njihovo svjedočanstvo

Basia i Goran Andrijanić/ foto: Screenshot

 

Upoznali su se na katoličkoj internetskoj stranici. Ona je zbog njega ostavila rodnu Poljsku i došla u Hrvatsku, a on je u njoj od prvog susreta prepoznao ženu svog života. Duboko vjeruju da je Bog bio s njima od početka njihova druženja, a i sada je Bog najvažniji u njihovu braku u kojem s ljubavlju odgajaju troje djece.

S kojim su se izazovima susretali? Kako ljubav nadvlada i jezične barijere? I može li se voljeti još i više kad čovjek misli da voli najviše? U emisiji In Familia Dei o svojem su putu posvjedočili Basia i Goran Andrijanić (svjedočanstvo je iz 2018. godine).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh