Duhovnost

O BRAČNOM I SVEĆENIČKOM POZIVU

VIDEO Marino Restrepo: Kako prepoznati svoj životni poziv? Kako možemo prepoznati svoj životni poziv? Zašto smo zbunjeni i zašto nam je teško razlučiti Božju volju za naš život? Marino Restrepo odgovara na ta i mnoga druga pitanja u ovom izvrsnom predavanju

Kao 8-godišnjak prigrlio sam zlostavljanog dječaka; Gospodin mi je pokazao snagu tog čina

Foto: Marino Restrepo

U lipnju ove godine, Marino Restrepo održao je predavanje o svećeničkom i bračnom pozivu u crkvi sv. Stjepana prvomučenika u Botincu. Pronalazak životnoga poziva jedan je od najvažnijih zadataka nas vjernika. Neki su ljudi došli u zrele godine svoga života, a još uvijek nisu pronašli svoj životni poziv. Životni je poziv poput vatre. Svatko od nas ima određeni poziv; Bog nas je stvorio i povjerio nam poslanje na ovome svijetu.

Kako možemo prepoznati svoj životni poziv? Zašto smo zbunjeni i zašto nam je teško razlučiti Božju volju za naš život? Marino Restrepo odgovara na ta i mnoga druga pitanja u ovom izvrsnom predavanju!

O životu i pozivu Marina Restrepa možete saznati ovdje.

Predavanje možete poslušati ovdje:

Odabrala Magdalena Vlaho; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh