Svjedočanstva

SAMAŠTVO

VIDEO Ljubav je pronašla u 40-oj godini, a njezina priča može vam biti pravo ohrabrenje Predivno svjedočanstvo da nikad nije kasno. Ne odustaj, jer ni Bog ne odustaje od tebe

VIDEO Ljubav je pronašla u 40-oj godini, a njezina priča može vam biti pravo ohrabrenje

Foto: Screenshot

 

Prolaze godine? Ti još uvijek sam/sama? Nema ni na vidiku odabranika ili odabranice tvog srca? U čemu je problem? Jesi li možda skučio vidokrug ili zatvorio srce nekim prilikama? Možda uopće nije nikakav problem u tebi! Vrijeme koje provodiš u samaštvu jako će ti dobro doći za upoznavanje sebe i izgradnju svog karaktera, a to je nešto što zbilja traje.

Osobe koje ne razmisle što traže u vezi prije nego što u nju uđu, potratit će mnogo vremena i emotivno će se iscrpiti. Još su nesretniji oni koji uđu u brak samo s nejasnom zamisli o tome što brak zaista jest, umjesto s dobro razrađenim planom. Zanimljivo je koliko se posvećujemo planiranju drugih područja svoga života, a tako se slabo pripremimo za vezu s potencijalnim bračnim partnerom.
(„Tri koraka do prave ljubavi, Debra Fileta)

A da bi se ljubav dogodila, potrebno je učiniti dobar dio hoda, pa se ipak naći na pola puta! O svemu ovome u temi Samaštvo progovorila je i podijelila osobno iskustvo, svjedočanstvo oslanjanja na Božje vodstvo, u podcastu splitskog SKAC-a 2=1, dr.sc. Svjetlana Cvjetan Čutura.

 

„Tri koraka do prave ljubavi. Smjernice za one koji traže ljubav svog života“ autorice Debre Fileta – Ova će knjiga iz korijena promijeniti vaš život i vezu. Najbolje je da se sami u to uvjerite. Bilo da ste solo, u vezi ili već zaručeni, ne čekajte više ni trena da ju uzmete u ruke. Vaš će vam ljubavni život na tome biti neizmjerno zahvalan.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh