Duhovna glazba

POSLUŠAJTE

VIDEO Kantautorica Tea Vidaić objavila novu pjesmu Sfumato Djeteta Isusa Pjesmom se prenosi poruka mira, nade i ljubavi, ali i vjere u Tajne Neba što potvrđuju i stihovi pjesme: „Olovkom Božjeg prsta, Ti Dijete Isuse, ispisalo si slovima Neba na pergameni zvijezda tajnu božanskog rođenja

Foto: Tea Vidaić

Foto: Tea Vidaić

 

Ovih dana iz studija je izašla nova duhovna pjesma i videospot pod nazivom Sfumato Djeteta Isusa kantautorice Tee Vidaić. Pjesma je priča o tajni božanskog rođenja i navještenja. Inspirirana je Evanđeljem po Luki (1:26-2:25). Pjesmom se prenosi poruka mira, nade i ljubavi, ali i vjere u Tajne Neba što potvrđuju i stihovi pjesme:

„Olovkom Božjeg prsta,
Ti Dijete Isuse,
ispisalo si slovima Neba
na pergameni zvijezda
tajnu božanskog rođenja”.

Naglasak na ljepotu Božje slike

Posebno zanimljiv je i naziv ove pjesme. Naime, naziv za pjesmu je došao od riječi sfumato, a riječ je o posebnoj slikarskoj tehnici koja je bila popularna u renesansi. Čime je kantautorica Tea htjela staviti poseban naglasak na ljepotu Božje slike i objave u tajni navještenja.

Tekst i glazbu za pjesmu potpisuje kantautorica Tea Vidaić, dok aranžman i produkciju potpisuje poznati hrvatski samostalni glazbeni umjetnik, kantautor, producent i glazbenik Antonio Tkalec. Aranžman, mix i produkcija pjesme je snimljena i napravljena u Sky Road Music studiju u Varaždinu. Glavni vokal je snimljen u Studiju Music4Life u Zadru kod profesora Tomislava Pehara. Poseban svečani pečat ovoj pjesmi daje i klasični orkestar (gudači). Urednica izdanja je Agneza Levanić.

„Slušajući ovu pjesmu nadamo se da će svatko od slušatelja uspjeti pronaći svoju duhovnu poruku i priču, stoga poslušajte pjesmu Sfumato Djeteta Isusa”, poručuju autori ovog glazbenog aranžmana.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh