Duhovnost

SNAŽNA PROPOVIJED

VIDEO Kad Sin Čovječji dođe, hoće li naći vjere na zemlji? Pater Arek Krasicki podario nam je snažnu propovijed koja vrijedi za sve nas svakog dana

Foto: MarinelaM, Shutterstock

Foto: MarinelaM, Shutterstock

Pater Arek Krasicki predvodio je Svetu Euharistiju u Međugorju 18. 11. 2023. Donosimo vam njegovu snažnu propovijed koju morate čuti.

„Sve češće odjekuju riječi zadnjeg pasusa Evanđelja, ‘kad Sin Čovječji dođe, hoće li naći vjere na zemlji?’. U zadnje vrijeme izgleda kao da će neprijatelj pobijediti, ali mi znamo da to neće biti tako. Znamo da je Isus dao obećanje da vrata paklena neće nadvladati Crkvu niti Njegovo kraljevstvo”, navodi.

Podsjeća nas kako se trebamo moliti. Ako osjećamo strah, to je zato što premalo molimo.

MOLITE BEZ PRESTANKA

„Recite ‘ja se u tebe pouzdajem i idem se s tobom moliti’. Ponekad to zlo u naše živote ulazi na usta brata i na široka vrata. I što kada ima rata i sve drugo je protiv nas, obitelji, braka što treba činiti? Treba – moliti.

Nemojte dopustiti da Riječ Gospodnja padne na zemlju, da đavao to iščupa iz vašeg srca, i iz vaših ušiju. Molite. Gospodin nas je pozvao da budemo njegovi prijatelji pa neka nam uputi i milost da molimo za svoje neprijatelje”, rekao je.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh