Duhovna glazba

POKLONIO UDRUZI SAVAO

VIDEO Josip Ćulumović objavio pjesmu ‘Kad primamo Tebe’ ‘Gospodin nas je okupio sa raznih strana za Njegovo djelo’

Foto: Josip Ćulumović

Foto: Josip Ćulumović

 

Josip Ćulumović objavio je novu pjesmu ‘Kad primamo Tebe’ za koju je sam skladao glazbu.

„Kao što vidite, Gospodin nas je okupio sa raznih strana za ovo Njegovo djelo. Svatko od nas je ugradio svoj dio da bismo ovom pjesmom zahvalili prekrasnim volonterima Humanitarne udruge Savao za njihov trud i zalaganje pri pomoći beskućnicima grada Zagreba i tako svojim žrtvovanjem pokazali Božju ljubav i milosrđe prema najpotrebitijim članovima našeg društva.

Zahvala volonterima Humanitarne udruge Savao

Naime, volonteri udruge Savao svaki utorak i petak već sedam godina hrane dvjestotinjak beskućnika na zagrebačkom Glavnom kolodvoru. Osnivač udruge je moj predragi prijatelj Zvonko Jambrešić s kojim se družim preko deset godina i poznajem plemenitost njegove skromne duše te sam zato dobio nadahnuće na neki način u ime svih nas iskazati njemu i udruzi zahvalnost za sve što čine. Neka im Gospodin stostruko uzvrati! 🙏♥️”, rekao je ovaj poznati kantautor duhovne glazbe.

Tekst glazbe napisala je Vesela Dujmić iz Splita. Aranžman pjesme napravio je Josip Šuker iz Zaprešića, a autor spota je Ivan Mokrović iz Zagreba.

Udruga Savao

Humanitarna udruga Savao brine za beskućnike i ljude slabijeg imovinskog stanja. Između ostalih aktivnosti, utorkom i petkom nalaze se u prostorijama Udruge i pripremaju pakete koje dijele na Glavnom kolodvoru u Zagrebu, a povremeno ih i posjećuju tamo gdje žive ili borave.

Udrugu možete pomoći i simboličnom donacijom.

Za Book.hr priredila A. P.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh