Duhovna glazba

ANTONIO PERUTINA

VIDEO Jahve, Tvoja čuda trebaju Želja mu je da njegove pjesme dodirnu dušu, barem jednom čovjeku i približe ga Svjetlu Krista

Foto: Antonio Perutina

Foto: Antonio Perutina

 

Hrvatski glazbenik i tekstopisac Antonio Perutina prije par dana predstavio je svoju novu pjesmu ‘Jahve, Tvoja čuda trebaju’.

„Nova pjesma je vani… Zahvaljujem dobrom našem Bogu što me čuva sve moje godine, vodi me i priprema za ono što mi je na putu. On je sve pripremio da pjesma izađe na sami Uskrs, najveću milost, najveće čudo kojega je Isus učinio za sve nas. Dao nam je vječni život” , navodi.

Bože slava Ti i hvala Ti 🔥

Želja mu je da njegove pjesme dodirnu dušu, barem jednom čovjeku i približe ga Svjetlu Krista.

„Bože molim te da mi daješ snagu za dalje, da mi otvoriš puteve mudrošću, da me Duh Sveti nadahne i da mi stavi sve ispred mene, da me vodi, uputi. Moja jedina želja je da moje pjesme dodirnu dušu, barem jednom čovjeku i približe ga Svjetlu Krista. Da mu duša osjeti toplinu Ljubavi Kristove kroz moje stihove, kroz moju glazbu. Bože slava Ti i hvala Ti 🔥❤️‍🔥🕊️🙏”, napisao je putem društvenih mreža.

Poslušajte:

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh