Aktualnosti

BLAGOSLOV KOJI NIKADA NEĆE ZABORAVITI

VIDEO Fra Stjepan Brčina o dirljivom susretu u Petrinji: Želio je primiti blagoslov kuće prije nego što je sruše Ovakve priče, iako tužne, svjedočanstvo su jakosti i vjere našeg naroda

Foto: Screenshot

 

Fra Stjepan Brčina podijelio je na društvenim mrežama iskustvo iz Petrinje, susret s čovjekom koji je želio primiti blagoslov, posljednji put u kući koja je označena za rušenje.

Ovakve priče, iako tužne, svjedočanstvo su jakosti i vjere našeg naroda.

Objavu fra Brčine prenosimo u cijelosti:

Danas dok sam prolazio Petrinjom u habitu, zaustavi me čovjek (Krešo Štajcar) i zamoli me da li imam pet minuta da blagoslovim njegovu kuću koja je označena za rušenje. Rekao mi je da mu je žao da obitelj nije unutra ali da ima želju da posljednji put primi blagoslov u ovoj kući prije nego je sruše!
Bogu zahvalan da nas je spojio ovako čudesno zbog daljine suradnje i pomoći kako materijalne tako i duhovne!

Fra Stjepan je također naveo i broj žiroračuna za sve koji žele pomoći ovom čovjeku i njegovoj obitelji. Žiroračun je na ime sina Kreše Štajcara, Bruna: Bruno Štajcar, Erste banka HR 9424020063207477451

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Stjepan Brčina (@stjepanbrcina)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh