Duhovna glazba

PJESMA O POZIVU, PROMJENI ŽIVOTA I NOVOG POČETKA S KRISTOM

VIDEO Fra Marin Karačić objavio novi spot za predivnu pjesmu ‘Plug’ Inspirirana je citatom iz Lukinog evanđelja: „Nitko tko stavi ruku na plug pa se obazire natrag, nije prikladan za kraljevstvo Božje.” (Lk 9,62)

Foto: Screenshot

 

Fra Marin Karačić objavio je novi spot za pjesmu „Plug” s najnovijeg albuma „Stvoreni za mnogo više”. Svjetlo dana spot je ugledao na svetkovinu svetog oca Franje, zbog čega je fra Marin iznimno radostan  jer, kako kaže, „plug” je pjesma o pozivu, o promjeni života i novog početka s Kristom.

Inspirirana je citatom iz Lukinog evanđelja: „Nitko tko stavi ruku na plug pa se obazire natrag, nije prikladan za kraljevstvo Božje.” (Lk 9,62)

Spot je djelo ruku Andrija Jurčević, dobro poznatog splitskoj katoličkoj mladeži. Sniman je u okolici Trogira, a glavni lik je Pere Vitez Eranović, glumac splitskog HNKa. Za scenarij je zaslužna Katarina Eranović, Perina ljepša polovica.

„Možda bi bilo očekivano vidjeti u spotu nekog orača na njivi, ali upravo smo odabrali drugačije motive koji opet govore o Istome”, poručio je fra Marin.

Da se ne objašnjava previše, Fra Marin predlaže da kadrovi spota progovore sami za sebe:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh