Duhovna glazba

SVE ŠTO DIŠE

VIDEO Donosimo vam novu autorsku pjesmu Doma molitve – Slavonski Brod Nastala je 2017. godine u razmatranju Božje veličine i svetosti kroz psalam 150. koji poziva sve stvorenje da proslavlja Boga jer je dostojan toga

Foto: Dom molitve Slavonski Brod

 

Nakon što su prvi put 2018. godine snimili četiri pjesme slavljenja uživo, projekt su nastavili i 2020. godine s još četiri autorske pjesme. Tih osam pjesama Dom molitve Slavonski Brod objedinili su na CD-u koji nosi naziv „Veličanstvenom Kralju”, a ove godine snimili su još četiri autorske pjesme koje potpisuju članovi slavljeničkog tima Doma molitve Slavonski Brod.

Sve što diše

Prva pjesma u novom nizu pod nazivom „Sve što diše” objavljena 10. rujna 2022. godine, a autor teksta i glazbe je dugogodišnji član i voditelj slavljeničkog tima, Sebastijan Pešorda.

Nastala je 2017. godine u razmatranju Božje veličine i svetosti kroz psalam 150. koji poziva sve stvorenje da proslavlja Boga jer je dostojan toga. Kao kršćani, pronalazimo puninu života tek kada Boga stavimo na prvo mjesto i damo njemu hvalu i slavu za sve.

Spot je sniman u prostoru župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju, a video snimatelji su Dejan Maričić i Gabriel Fabić. Mix i mastering: Alen Valinčić.

O Domu molitve Slavonski Brod

Dom molitve je mjesto gdje želimo uspostaviti neprestanu molitvu kroz slavljenje i zagovaranje. Njihova je vizija da se kroz 24 sata dnevno ljudi izmjenjuju kao duhovni stražari na zidinama grada (Iz 62, 6). Na taj način, kažu, „želimo mijenjati duhovnu atmosferu nad našim područjem, rasti u prisnosti s Bogom, bivati sličniji Isusu i pomoći drugima u njihovoj duhovnoj preobrazbi”.

„Želimo 24/7 slaviti i obožavati Boga, izgrađivati intimniji odnos s Njim i moliti za potrebe Crkve, grada, Domovine i za sve ono na što nas Duh potiče.”

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh