Aktualnosti

PRVI VELIKI DUHOVNI KONCERT HUMANITARNOG KARAKTERA U RIJECI

VIDEO Dirljivi trenuci na koncertu ‘Rijeka milosti’: Svaki je beskućnik važan Isusu Na koncertu se je okupilo oko dvije tisuće ljudi, a ovih je dana objavljena snimka pjesme „Dubine“ u izvedbi Amorosa i nagovor fr. Ivana Dominika Iličića, studentskog kapelana u Rijeci

VIDEO Dirljivi trenuci na koncertu 'Rijeka milosti': Svaki je beskućnik važan Isusu

Foto: Screenshot


 

U veljači ove godine, u sportskoj dvorani „Dinko Lukarić“ na Kozali u Rijeci, održan je prvi veliki duhovni koncert humanitarnog karaktera – Rijeka milosti. Koncert je održan s ciljem da se pomogne Kuća utočišta koja skrbi o beskućnicima u Rijeci. Na koncertu se je okupilo oko dvije tisuće ljudi, a ovih je dana objavljena snimka pjesme „Dubine“ u izvedbi Amorosa i nagovor fr. Ivana Dominika Iličića, studentskog kapelana u Rijeci.

Fr. Ivan molio je za beskućnike, za domovinu, ali i za milost da svaki čovjek upozna dubine Božje ljubavi. Jedan od dirljivijih trenutaka na koncertu svakako je bio onaj, kada se je fr. Ivan tijekom molitve obratio beskućniku Ivanu:

„Ivane, znam da si u VIP loži, tamo ti je i mjesto, jer si vrlo važan Isusu. Važan si i meni. Ti i svi ostali beskućnici. Važni ste meni i važni ste Isusu, važni ste svima nama. Hvala ti što si mi pomogao da susretnem dubinu Kristova lica u tvojim očima.“

Rijeka-milosti

Foto: HKM

 

Iva Smojver iz Amorosa rekla nam je da je bio „neopisiv osjećaj slaviti Gospodina u svom rodnom gradu pred toliko ljudi u velikom zajedništvu. Prepuna je dvorana orila, svi su pjevali od prve do zadnje pjesme, a bilo je i puno suza radosnica. Za vrijeme molitve koju je predvodio pater Ivan Dominik Iličić i dok smo molili s njim na pozornici, doslovno sam imala osjećaj da lebdim koliko se je osjetilo pomazanje Duha Svetoga. Bogu hvala i našoj Majčici na svakom čovjeku u publici i u organizaciji. A sad već polako i s nestrpljenjem iščekujemo novu Rijeku milosti, pa se preporučamo u Vaše molitve“.

Osim Amorosa, na koncertu su nastupili Petar Buljan iz Božje pobjede, fra Marin Karačić, Zajednica Krista Kralja, Zbor mladih riječke nadbiskupije, Božja slava bend, Duhovni kutak, SKAC Split i Rahela Grozdanov. Od prodaje ulaznica prikupljeno je oko 92 tisuće kuna. Za beskućnike to znači stotinu obroka dnevno i to godinu dana.

Snimku „Dubina“ i nagovor fr. Ivana možete pogledati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
1 Comment

1 Comment

 1. chris

  26. srpnja 2019. at 10:35

  NAJBOLJA ONLINE LJUBAVNA SPELL CASTERA DOBITI SVOJ EX LJUBAV, MUŠKARAC, ŽENU, DJEVOJČICU ILI BOYFRIEND BACK. ADD HIM UP ON WHATSAPP: +2349083639501
   -Email- [email protected]
  Pozdrav svima Am Christian Hofman, ja sam iz SAD-a. Radim za Apache Corporations international, upoznao sam Baba Nosu na svom putovanju u Afriku, otišao tamo na ugovor Pregovori i izgubio sam u drugoj kompaniji, bio sam razoren i slomljen, a prije samo nekoliko mjeseci bio sam razveden, moja žena je otišla sa mojom decom i ovaj posao je bio moj put do dobrog života i vraćanja moje porodice. Nakon moje konsultacije sa Baba Nosa, izveo je čaroliju za mene i ja sam dobio ugovor i nekoliko mjeseci kasnije moja supruga i djeca su mi se vratili i sve sam to dugovao Baba Nosa duhovnoj čaroliji i moćima. Ja sam svjedok baba Nose, duhovnog oca mnogih velikih ljudi. za bilo koji od vaših duhovnih problema i to će biti riješeno. On može da vas učini bogatim bez rituala krvi, vratite svog bivšeg muškarca, bivšu suprugu, bivšeg prijatelja ili devojku samo ako možete da pišete ili WhatsApp na +2349083639501
  ako imate problema sa sljedećim?;
  (1) Ako želite svog bivšeg povratnika.
  (2) ako uvijek imate loše snove ili seks u snu.
  (3) Želite da budete unaprijeđeni u svojoj kancelariji.
  (4) Ako vam je potrebna moć da dobijete sudski predmet
  (5) Bilo koji oblik čarolije
  (7) Čarolija komandnog tona
  (8) Zaštitni prsten
  (9) Prsten za uspjeh u putovanju
  (10) Duhovna moć za Božje ljude
  (11) Vežite svog muža / ženu zauvijek sama
  (12) Želite da žene / muškarci trče za vama. (13) Ako želite dijete.
  (14) Želite da budete bogati bez krvnih obreda. (15) Ako vam je potrebna finansijska pomoć.
  (16) Biljna nega
  (17) Ako ne možete da zadovoljite seksualnu želju svoje žene. zbog loše erekcije.
  (18) Ako imate HIV bolest i moć da izlečite probleme s rakom, nazovite Baba Nosa na +2349083639501
  TRADICIONALNA MEDICINA Herbal Home & Native Doctors. Adresa ureda br. 20, slonova kost, Ife Osun stanje … k

U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh