Svjedočanstva

IZVANREDNO ČUDO

VIDEO Časna sestra Krasi: „Ozdravila sam po zagovoru sv. Šarbela Makhloufa!“ Iako nije znala ništa o ovom svecu, časna sestra Krasi doživjela je izvanredno čudo po njegovu zagovoru

Časna sestra Krasi

Foto: Youtube (Nanovo rođeni)


 

Prilikom svog nedavnog posjeta Bugarskoj članovi zajednice mladih Nanovo rođeni iz zagrebačke župe Botinec svjedočili su tamošnjim mladima kako Bog mijenja njihove živote. Ondje su, u gradu Rakovskom, upoznali časnu sestru Krasi, franjevku koja se trenutno nalazi u misiji u sjevernom Libanonu, na samoj granici sa Sirijom. Sestre franjevke u tom najsiromašnijem dijelu zemlje vode školu sa 300 djece koja potječu iz veoma siromašnih obitelji većinom muslimanske vjeroispovijesti.

Sestra Krasi je voditelju zajednice Nanovo rođeni, Matiji Ricovu, posvjedočila kako je čudesno ozdravila po zagovoru sv. Šarbela Makhloufa, najvećeg libanonskog sveca.

Nije znala ništa o njemu

Naime, po svom dolasku u Libanon, ozlijedila je nogu i njezine su je susestre odvele u bolnicu. Ondje joj je bilo iznimno teško jer nitko od medicinskog osoblja nije govorio strani jezik, govorili su isključivo arapski. Sestre su je umirivale rekavši joj da će moliti za zagovor sv. Šarbela da sve prođe dobro. Sestra Krasi nije poznavala toga sveca niti mu se je molila, no ono što je potom, prilikom operacije, doživjela po njegovu zagovoru izvanredno je čudo. Što se je dogodilo poslušajte u videu u nastavku:

Izvor: Youtube (Nanovo Rođeni); Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  • 297
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh