Duhovna glazba

PUT STVARA

VIDEO Božja pobjeda objavila prepjev jedne od omiljenih svjetskih duhovnih pjesama, ‘Waymaker’ Ova izvedba live je izvedba sa „Večeri slavljenja”, održane u siječnju ove godine

Foto: Screenshot

 

Božja pobjeda objavila autorizirani prepjev pjesme „Waymaker” (Put stvara). U originalu tekst i glazbu potpisuje Osinachi Kalu Okoro Egbu. Ova izvedba live je izvedba sa „Večeri slavljenja”, održane u siječnju ove godine.

„Još i sada se živo prisjećamo te večeri i ubiremo plodove Božjeg blagoslova izlivenog na sve nas tu večer”, stoji na stranici Božje pobjede.

„Zahvaljujemo se još jednom svima vama koji ste došli otvorena srca, veličali i slavili Gospodina. Potičemo vas da nam i dalje šaljete svoje dojmove i svjedočanstva ukoliko ste nešto doživjeli. To možete učiniti ovdje ili javljanjem u inboks našeg Instagram ili Facebook profila. Neka vam slušanje i slavljenje uz ovu pjesmu bude na blagoslov i neka otvori Put do srca Boga Oca”, zaključili su.

Cijelu pjesmu poslušajte ovdje!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh