Svjedočanstva

MARIO BLAŽEVIĆ

VIDEO Bio je u sotonističkom bratstvu, a ovo je njegovo svjedočanstvo borbe s knezovima pakla Mario Blažević svjedoči o stvarnosti zla. Iskusio je na svojoj koži, a vidio je i što rade drugima - kako ih napadaju, kako im imputiraju misli. Sotonističke sekte su stvarne, demoni su stvarni i posljedice igranja sa zlom

mario blažević

Foto: Screenshot

 

Njegovo obraćenje se dogodilo prije 15. godina. Htio je biti svećenik, ali otac mu nije dopustio. Tada je  krenuo putem svega što nije bilo sveto. Četiri je godine bio u sotonističkom bratstvu. Pročitao je u tih četiri godine 400 knjiga teških okultnih djela. Trebao je ući u masonsku ložu. I tada je doživio obraćenje. Tada je Isus ušao u njegov život.

U drugom dijelu svog svjedočanstva s fra Stjepanom Brčinom razgovara o svojoj borbi s knezovima pakla. Viđao ih je kako napadaju druge ljude, napadali su njega…

Poslušajte snažno svjedočanstvo Maria Blaževića:

Prvi dio svjedočanstva pogledajte ovdje.

Preporučamo:

„Što s đavlima i vračarskim urocima?” knjiga talijanskog egzorcista Raula Salvuccija. 

Najvažnije je što nas ova knjiga u svojoj srži želi osvijestiti o ljepoti života s Bogom te da je Đavao velika kukavica u odnosu prema kršćanima koji nastoje živjeti sakramentalni život i život vjere, ufanja i ljubavi. (Antonio-Mario Čirko, karmelićanin)

Više o knjizi možete saznati ovdje. Knjigu u elektroničkom izdanju možete kupiti ovdje. 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh