Duhovna glazba

YESHUA

VIDEO Amorose objavile novu pjesmu, melem za dušu Dragi je moj bijel i rumen, ističe se među tisućama. (Pj 5,10)

amorose

Foto: Amorose

 

Amorose su u suradnji s Novom Evom snimile novu pjesmu „Yeshua (Moj je ljubljeni)“. Riječ je o prijevodu pjesama „Yeshua“ Alessandra Vilas Boasa i „Our Father“ Marcusa Meiera, dok je za popularni medley zaslužan Jesus Image.

„Pjesma’Yeshua (Moj je ljubljeni)’ nadahnuta je tekstom iz Pjesme nad pjesmama te je postala dio redovitog repertoara na susretima četvrtkom (Duhovno duhovite večeri) na Svetom Duhu gdje smo u službi slavljeničkog tima Evangelizacijske zajednice Sveti Duh, čiji je voditelj fra Stjepan Brčina. To je pjesma koja je nas i ljude koji dolaze na susrete jednostavno dotakla na prvu, baš kao i Blagoslov, te smo radi toga odlučile prevesti i snimiti svoju verziju na hrvatskom jeziku“, objasnila je Iva Smojver, voditeljica Amorosa i slavljeničke službe.

Pjesma je u samo dan otkako je objavljena na službenom kanalu Nove Eve na YouTubeu, pokupila mnoge pohvale. Uvjerite se i vi, poslušajte izvedbu i pogledajte predivan spot:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh