Duhovna glazba

NOVA PJESMA

VIDEO Amorose: ‘Ime Isus je najmoćnije ime na cijelom nebu i zemlji’ „Isus je rekao da će učiniti što god zatražimo u Njegovo Ime, kako bi se proslavio Otac u Sinu. Na nama je vjerovati u ispunjenje Božjih obećanja i primiti vjerom iscjeljenje, ozdravljenje, obraćenje, napredak i blagoslove, jer naš Bog je dobar i vjeran, čini ista čuda jednako kao i prije dvije tisuće godina.“ poručuju Iva, Martina i Mateja

Foto: Amorose

Foto: Amorose

 

„U Ime Isusa“ pjesma je kojom band Amorose u Vazmenoj osmini želi zahvaliti Bogu na svim čudesima koje čini u našim životima veličajući Njegovo Sveto Ime i uskrsnuće.

Pjesma „In Jesus Name“ glazbenice Katy Nichole dobila je hrvatsku verziju – „U Ime Isusa“. U suradnji s Novom Evom, band ponovno oduševljava sa snažnim prijevodom Andree Gelemanović, Maje Babić i WorshipVision Croatia.

„Pjesma ima zaista snažan tekst. To je molitva u kojoj u Isusovo Ime molimo za bilo koje područje naših života. Isus je rekao da će učiniti što god zatražimo u Njegovo Ime, kako bi se proslavio Otac u Sinu. Na nama je vjerovati u ispunjenje Božjih obećanja i primiti vjerom iscjeljenje, ozdravljenje, obraćenje, napredak i blagoslove, jer naš Bog je dobar i vjeran, čini ista čuda jednako kao i prije dvije tisuće godina.“ poručuju Iva, Martina i Mateja.

Produkciju ponovno potpisuje Ivan Škunca (Sound Station studio), a autor video produkcije i montaže jest Josip Ninković iz Film Factory studija.
Poslušajte pjesmu:

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh