Recenzije knjiga

ZAKLADA SV. MARAVILLAS OD ISUSA U SURADNJI S GLASOM KONCILA

UZ 150. OBLJETNICU ROĐENJA SVETICE Nova knjiga „Moja mala naučiteljica – Mala Terezija koju tek treba otkriti“ Autor je radio na knjizi 11 godina živeći kao pustinjak.

UZ 150. OBLJETNICU ROĐENJA SVETICE Nova knjiga „Moja mala naučiteljica - Mala Terezija koju tek treba otkriti“

Foto: Shutterstock

 

U godini u kojoj obilježavamo 150. obljetnicu rođenja sv. Male Terezije, u suradnji s Glasom Koncila, predstavljamo vam knjigu »Moja mala naučiteljica – Mala Terezija koju tek treba otkriti« autora o. Henoca Tailleaua. Autor je radio na knjizi 11 godina živeći kao pustinjak.

Knjiga je prvi put prevedena na hrvatski jezik, a veliki uspjeh je doživjela u Francuskoj i Španjolskoj.

Ostavila nam je u baštinu predivno blago svojih misli i svog života uistinu proživljenog s Gospodinom kao smjerokaz za Nebo

Sveta Mala Terezija u svojem je kratkom životu otkrila tajnu koja vodi do Vječnosti – osluškivati i gledati srcem što je Božja volja u njezinom životu i njoj se u potpunost i prepustiti. Ostavila nam je u baštinu predivno blago svojih misli i svog života uistinu proživljenog s Gospodinom kao smjerokaz za Nebo. Poslušajmo njezine upute, pogledajmo njezin primjer i pronađimo u tim riječima svoj Put do Neba, bez obzira na stalež u kojem živimo.

Zašto vrijedi izdvojiti vremena pročitati ovu knjigu? Jer ćete dobiti potpuno novi pogled na svoj odnos s Bogom i konkretne savjete što i kako promijeniti kako bi vaša vjera rasla i jačala, a duša živjela u zajedništvu s Gospodinom. Uz to, upoznat ćete blago Katoličke Crkve koje nam je sveta Mala Terezija ostavila kao baštinu, ali i mnoge druge svece, možda poznate ali neupoznate. Jer svaka minuta koju provedete gradeći put prema vječnosti je minuta koja se broji!

Svoj primjerak knjige možete naručiti na stranicama Zaklade sv. Maravillas od Isusa, putem e-maila: zakladasvetamaravillas@gmail.com
 
Sve ostale knjige iz njihove duhovne biblioteke možete naručiti na linku: www.zakladasvetamaravillasodisusa.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh