Svjedočanstva

EVANGELIZACIJA NA INTERNETU

Upoznajte svećenika koji uređuje čak četiri vjerska bloga s preko 30 milijuna posjetitelja!

Upoznajte svećenika koji uređuje čak četiri vjerska bloga s preko 30 milijuna posjetitelja!

Foto: Shutterstock/Screenshot

 

Pater Francisco Javier Olivares, 85-godišnji je umirovljeni svećenik Španjolske biskupije Tuy-Vigo. Iako je već nekoliko godina u mirovini, on i dalje neumorno radi na njivi Gospodnjoj, piše CroExpress. Naime, pater Francisco uređuje čak četiri katolička vjerska bloga s više od 30 milijuna posjetitelja godišnje, te svakodnevno u jednoj grupi na WhatsAppukoja broji više od 500 članova, šalje molitve, duhovne misli i meditacije.

Prije deset godina slavio je svoj zlatni jubilej, 50 godina svećeništva. Tada je imao 75 godina i na poklon je dobio računalo. Počeo je pisati na blogu i vidio je da na taj način može širiti puno duhovnoga sadržaja.

U vremenu kada digitalna komunikacija zauzima važno mjesto u našim životima, potreba za evangelizacijom na internetu je izrazito velika. Vjerujemo da će njegov rad potaknuti i druge da se uključe u širenje Božje riječi na taj način. 😊

Gabriela Jurković; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh