Najave

5 MINUTA ZA BRAK I OBITELJ

Upoznajte autore knjige koja spašava brakove Gdje god se nalazite ovog trena, ova knjiga bit će od ogromne pomoći

Foto: Zadrži smjer

Uključite se u našu Viber zajednicu.

 

Foto: Zadrži smjer

Na Interliberu nabavite hit knjigu biblioteke Figulus „5 minuta za brak i obitelj” i to po 20 % manjoj cijeni.

Možda ste na početku braka, a možda u bračnim vodama već duže vrijeme… Čini vam se da nemate velikih poteškoća u odnosu sa supružnikom, ali tu su uvijek određena pitanja i nejasnoće. Ima i onih s ogromnim problemima u braku i dosta nejasnoća. A opet, možda baš znate nekoga tko je pred razvodom i u teškoj situaciji.

Gdje god se nalazite ovog trena, ova knjiga bit će od ogromne pomoći.

Ići ispravnim putem

Preporučujemo ovu knjigu svima kojima su potrebne svakodnevne smjernice: kuda ići i kako u svome braku i obitelji ići ispravnim putem.

U knjizi ćete pronaći mnoge alate za borbu, vodit će vas, hrabriti, podizati nakon pada. Dati odgovore na pitanja: Zašto moj supružnik ponekad reagira onako kako reagira? Zašto ja ponekad reagiram onako kako reagiram, i kako postupiti, kako krenuti dalje, kako izaći iz određenih situacija?

Gospodin pomaže onima koji traže pomoć

Nemojte se sramiti potražiti pomoć od Gospodina. Knjiga je upravo tako pisana uz mnogobrojne smjernice koje su nastale uz Božju pomoć. Te smjernice pomoći će vam u spašavanju ili obnovi braka a na kraju i u, što je najvažnije, izgradnji onoga tko čita knjigu.

Upoznajte autore

Dugogodišnji član Kristofora Danijel Katanović otkriva kako je njega i suprugu Ivanu put usmjerio da se, s Gospodinom, bore za brak i obitelj. S našim autorima ove hvalevrijedne knjige možete se i podružiti na Interliberu. U petak, 10. studenog od 17  sve do 21 sat na štandu Biblioteke Figulus Danijel i Ivana potpisivat će svoju knjigu „5 minuta za brak i obitelj”.

Spasi nečiji brak

Kupi knjigu i pokloni ju nekom bračnom paru, prijatelju, poznaniku, članu obitelji… Nikada ne znate čiji brak, obitelj ili dušu možete spasiti, a sebi osigurati veliko blago na Nebu! Neka vas vodi Duh Sveti, Duh Istine i Hrabrosti!

Ako ipak ne možete doći na Interliber, ovaj tjedan možete knjigu po sniženoj sajamskoj interliberskoj cijeni nabaviti putem web-shopa u Biblioteci Figulus, ovdje.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh