Mladi

PREOBRAŽENA

Umjesto da prestanem sa spolnim životom, ja sam prestala ići na Misu Bog mi je tako otvoreno govorio kroz otpor ovih mladića, ali nekako nisam mogla čuti što je On govorio: „Ne možeš mi dovesti osobu tako što ćeš svoju i njegovu dušu dovesti u ozbiljan grijeh, što vas oboje dijeli od Mene.“

Foto: Pexels, Pixabay

 

(…)

Umjesto da prestanem sa spolnim životom, ja sam prestala ići na Misu. Koji je smisao biti prisutan, mislila sam, ako se ne mogu pričestiti? Nisam željela biti licemjer. Tek nakon što sam upala u ispovijedaonicu nakon prekida (svaki puta ulazeći u drugu ispovijedaonicu kako svećenici ne bi pomislili da radim točno ono što radim), počela sam ponovno ići na Misu. Moji dani uskakanja u barove su već odavno završili, ali moji dani uskakanja u ispovijed tek su započeli.

(…)

Moji su dečki uvijek željeli biti seksualno aktivniji od mene, a moje su prijateljice vatreno prepričavale svoje spojeve zbog čega sam se pitala što nije u redu sa mnom. No budući da sam pretpostavljala da su seksualni odnosi obavezni u vezi, popuštala sam mnogo puta, kriveći sebe što se dečki osjećaju nesretnima i frustriranima.

Krivi identitet

Najvažniji razlog zbog kojega sam pristala na seks bio je taj što sam bila zabrinuta da će muškarci imati lošije mišljenje o meni kao ženi – a ono što ljudi misle o meni bilo mi je sve. To je još uvijek bio moj identitet. Moj je plan bio, sljedećim redoslijedom, popustiti željama mog dečka, usrećiti ga, učiniti da se on zaljubi u mene, otkriti mu svoju vjeru malo po malo, učiniti da se on zaljubi u Boga, udati se za njega, onda otići na ispovijed, očistiti svoju dušu, osnovati obitelj i postati sretna. No moja su se uvjerenja i vjerske prakse mojim dečkima uvijek činili nevjerojatnim i fanatičnim te nisam mogla razumjeti zašto su se moji misionarski napori pokazali neučinkovitima.

Bog mi je tako otvoreno govorio kroz otpor ovih mladića, ali nekako nisam mogla čuti što je On govorio: „Ne možeš mi dovesti osobu tako što ćeš svoju i njegovu dušu dovesti u ozbiljan grijeh, što vas oboje dijeli od Mene.“ Okolnosti su iznova dokazivale da je moja metoda pogrešna, ali svijet me naučio da je to ispravno.

Gospodin me upozoravao

Gospodin je također pokušao privući moju pažnju šaljući mi snove. Ponekad bih, spavajući noću, doživjela fatalnu tragediju. U snu padam s litice ili hitam u frontalni sudar, ili bježim od čovjeka s pištoljem. U jednom su me snu upucali i umirem. Napuštam svoje tijelo i nalazim se viseći u zraku okružena ponoćnim plavetnilom. Nalazim se u samoj Božjoj prisutnosti i osjećam Njegov snažni gnjev svuda oko sebe. To je moj trenutak suda. Ljutiti Otac gleda da me osudi. Probudila sam se one sekunde kada sam trebala ići u Pakao.

Nastavak pročitajte u knjizi Preobražena, autorica Christine Watkins i Patricie Sandoval. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu u izdanju izdavačke kuće Kyrios možete kupiti ovdje.

Zašto je svjedočanstvo gospođe Sandoval, od jedne države do druge, neprestano začuđivalo, nadahnjivalo i mijenjalo čak i najzbunjenije i najtvrđe srce? Zašto, kada govori, teku iscjeljujuće suze, um se mijenja, duše izbavljaju, nerođeni životi spašavaju i nastaje nalet apostolskog djelovanja? Zato što njezina priča nije još samo jedan iskaz nekoga tko je izliječen od ovisnosti o drogama. Ovo je u konačnici priča o Onome iza kulisa: Bogu

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh