Aktualnosti

PRVA GODINA ODRŽAVANJA TEČAJA

Uključi se u nagradnu igru i osvoji knjigu „Ljubav i poštovanje“! Povodom godine dana održavanja tečaja u Hrvatskoj, darujemo vam knjigu „Ljubav i poštovanje“ - evo kako do nagrade

Uključi se u nagradnu igru i osvoji knjigu „Ljubav i poštovanje“!

U svibnju 2018. godine započeli smo s malim grupama za brak i veze u Hrvatskoj (više možete pročitati ovdje). Tečaj smo do sada imali u četiri grada diljem zemlje a sudjelovalo je 98 polaznika u 14 grupa. Trenutno se male grupe održavaju u dvjema župama u Zagrebu, te u Koprivnici. Izuzetno smo ponosni i sretni kada vidimo plodove, a neka od svjedočanstava polaznika možete pročitati ovdje.

Povodom godine dana održavanja tečaja u Hrvatskoj, darujemo vam knjigu „Ljubav i poštovanje“.

Knjiga „Ljubav i poštovanje“ prodana je u više od 1 600 000 primjeraka! Autor knjige, dr. Emerson Eggerichs, u knjizi otkriva jedinstvenu tajnu uspješnog braka. Milijuni supružnika koji su pročitali tu svjetsku uspješnicu, zaključili su da bi im brak bio u mnogočemu bolji da su ju pročitali na početku braka.

Knjiga je toliko oduševila jednoga zagrebačkog župnika da ju je naručio za svaku obitelj u svojoj župi. On, kao ispovjednik, zasigurno zna goruće probleme svojih župljana.

U ovoj nagradnoj igri darujemo vam čak tri knjige „Ljubav i poštovanje“! U nastavku pročitajte kako do knjiga.

Kako se uključiti?

Da biste se uključili u nagradnu igru, potrebno je napraviti sljedeće:

  1. Kliknuti ʽlikeʼ na FB stranicu Ljubav i poštovanje (ako još niste).
  2. U komentaru označiti tri ili više prijatelja kako bi se i oni mogli uključiti.
  3. Podijeliti ovu objavu javno (public).

 

Nagradna igra traje od 8. do 14. travnja, a sretne dobitnike objavit ćemo 15. travnja.

Sretno! 😊

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh