Razno

DOBRO DJELO

Učini dobro djelo i osvoji predivnu sliku ovog talentiranog umjetnika Mladi umjetnik Ivan Car iz Malinske na otoku Krku pokrenuo je humanitarnu akciju zajedno s nagradnom igrom! U nastavku pročitajte o čemu se radi

Foto: Instagram; Ivan Car

Iz kaosa red

Ivan je odlučio pomoći siromašnoj djeci s područja biskupije Krk. Uplatom od 200 kn jednom se djetetu koje iz ove biskupije dolazi iz siromašnije obitelji omogućuje mjesec dana obrazovanja. Tako svaki donator ulazi u nagradno izvlačenje za jednu od tri Ivanove slike.

Ivanova izložba “Iz kaosa red”, na kojoj su izložene i spomenute slike, otvorena je u galeriji Sveti Nikola u Malinskoj 18. srpnja.

Donacije se primaju do 16. kolovoza do kada možete i pogledati izložbu.

Uplatom od 200 kn jednom se djetetu iz siromašnije obitelji omogućuje mjesec dana obrazovanja! Tako svaki donator ulazi u nagradno izvlačenje za jednu od tri Ivanove slike!

„Hvala svima koji su do sada posjetili izložbu te sudjelovali u humanitarnoj akciji“, kaže Ivan na svome profilu na Instagramu, gdje je i pokrenuo ovu inicijativu.

Humanitarne donacije moguće je uplatiti na račun: HR9423400091110051696
Poziv na broj: 17072020
Opis plaćanja: “Fond Mahnić” ili ih predati osobno u galeriji sveti Nikola, Malinska

Jedna iz 2018.

“Dragi ljubitelji umjetnosti, ova slika se zove Otplesani trenutak ljepote, akril i ulje na platnu, 50 x 70 cm. 2020. g.
I zapamtite, i vi ste umjetničko djelo Svevišnjeg Umjetnika”, kaže autor na svom profilu na Instagramu.

Izvor: Instagram; Ivan Car; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh