Najave

ŽUPA MALEŠNICA-ORANICE U ZAGREBU

Trodnevnica i proslava svetkovine Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Odazovite se ovom predivnom slavlju i uveličajte proslavu Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije

Župa Bezgrešnog začeća BDM

Foto: Župa Bezgrešnog začeća BDM

U župi Malešnica-Oranice u Zagrebu 8. prosinca održat će se svečana proslava svetkovine Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije. Svetkovini će prethoditi trodnevnica.

Trodnevnica će započeti 5. prosinca, kada će svetu misu predvoditi don Robert Ćibarić, župnik župe sv. Mihajla u Dubrovniku. Na drugi dan trodnevnice svetu misu predvodit će fra Tomislav Glavnik, ravnatelj Hrvatskog Caritasa. Treći dan trodnevnice svetu misu predvodit će župnik župe svetog Mirka u Šestinama velečasni Robert Šreter. Svjedočanstvo vjere s okupljenima podijelit će Mario Mijatović iz Međugorja, a duhovni koncert održat će Stijepo Gleđ Markos.

U petak 8. prosinca, na sam dan proslave svetkovine Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, svečanu svetu misu predvodit će dekan Kustošijskog dekanata i župnik župe sv. Nikole Tavelića velečasni Ljubo Vuković.

Svakog dana prije svetih misa (u 17.30 sati) održava se molitva krunice s litanijama te večernje pohvale.

Odazovite se ovom predivnom slavlju i uveličajte proslavu Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh