Aktualnosti

UDRUGA ZDENAC

Tražite posao, želite volontirati, pomoći bližnjima ili putovati u daleke misijske zemlje: Ovo je za vas Važno je čuti Gospodina i vjerovati Mu. I činiti. Zaživi puninu poziva, razvijaj smirenost kroz akciju u Božjoj prisutnosti

Foto: Westfale, Pixabay.com

Foto: Westfale, Pixabay.com

Vrtić „Zdenac Mali” traži odgojitelje

Rok za prijavu je od 28. srpnja do 28. kolovoza 2023.

Novi vrtić „Zdenac Mali“ u Dugom Selu traži pet odgojitelja za predškolski odgoj. Vrtić se planira otvoriti u siječnju 2024. godine.

Zainteresirani kandidati mogu se javiti na broj 098 217 643 ili [email protected] ili posjetom na adresi I.G. Kovačića 41 Dugo Selo.

Posebnost vrtića je cjeloviti odgoj temeljen na ljudskim vrijednostima i razvijanju vlastitih talenata.  Učit ćemo ih da budu širokog srca prema bližnjima i onima daleko, da budu svjesni da su upravo oni ljubljena djeca Božja, prepuni kreativnosti i snage s kojima mogu mijenjati društvo na bolje.

Činit ćemo to povezujući sve generacije obitelji (uključujući u aktivnosti roditelje, bake i djedove), povezujući se sa susjedstvom i društvom, organizirajući humanitarne akcije, izlete, terenski rad.

Odabrane odgojiteljice proći će edukaciju koja će ih pripremiti za rad s djecom u duhu Zdenca i imat će priliku sudjelovati u izradi programa.

Tvoje srce, znanje, vještine i rad mogu promijeniti svijet – pridruži se!

Zanima te pomaganje bližnjima ili put u daleke misijske zemlje!? Želiš biti drugačiji/ja. Prijave od 21. srpnja do 10. rujna 2023.

Voljan/voljna si raditi na sebi i s drugima!? Vjeruješ da je dobra osoba ona koju nitko i ništa ne može spriječiti da čini dobro!?

Zanima te pomaganje bližnjima ili put u daleke misijske zemlje!?

Želiš biti drugačiji/ja, prijavi se i postani:

VOLONTER/KA – pomaži najsiromašnijim i najpotrebitijim ljudima u Hrvatskoj.
STALNI VOLONTER – šesnaest sati mjesečno volontiraj u nekom od projekata i sudjeluj u duhovnom programu.
POVREMENI VOLONTER/SRCE NA DJELU – mogu se prijaviti osobe, obitelji, skupine ljudi, župe, ustanove, škole i tvrtke koje će sudjelovati dva puta godišnje u nekoj od humanitarnih akcija namijenjenim domaćim ljudima u potrebi. Može se sudjelovati radom, materijalom, stvarima i novčano, a potrebno je prijaviti se u volontersku bazu zbog koordiniranja i obavještavanja o akcijama.
MISIONAR/KA LAIK – putuj u daleke zemlje i pomogni napuštenoj i odbačenoj djeci koja žive u teškim uvjetima pogođena velikim siromaštvom i neimaštinom.
STALNI MISIONAR – je put trajnog posvećivanja Bogu u službi siromaha i djece u domovini i misijama.
PRIVREMENI MISIONAR – posvećuje se misionarskoj službi od nekoliko mjeseci do godine dana.
SURADNICI I KUMOVI – svojom molitvom, promicanjem akcija i financijskim doprinosom omogućuj rad volontera i misionara koji mijenjaju na bolje živote siročadi, starijih i nemoćnih.

Foto: Seth Doyle, Unsplash

Foto: Seth Doyle, Unsplash

Zajednički pretvarajmo tuđe nevolje i neprilike u život dostojan čovjeka na zemlji, a za spas duše na nebu.

Prijavi se: mob: 095 871 6069; mail: [email protected]

S onu stranu ega

Važno je čuti Gospodina i vjerovati Mu. I činiti. Zaživi puninu poziva, razvijaj smirenost kroz akciju u Božjoj prisutnosti, zaodjenut misionarskim žarom, napreduj na putu čišćenja i prosvjetljenja, dovodi ljude Bogu i donosi im svijetlo Boga.

Budi u svijetu, al izvan svijeta, živi vrijednosti. Djeluj tamo gdje jesi.

Po uzoru na Isusa iz Nazareta, budi otac i majka djeci bez roditelja, služi zaboravljenima, vračaj im osmijeh i dostojanstvo, donosi im Boga, Boga koji ih bezuvjetno ljubi.

Dođi, gdje možeš dušom upiti ljepotu Božje Ljubavi u srcima bližnjeg. I dišeš Mir, jer primaš Mir. I živiš Radost, jer primaš Radost. Gospodin nas zove i treba SADA. U ovom danu. U ovom vremenu.

Koje li radosti kada se oči susretnu, kada se ruke dotaknu, kada sve kao da nestane i postoji samo sreća. Ako je to što želiš i tražiš? Dođi, upoznaj, budi, čini! Misionara Milosrđa nikad dosta.

Prijavi se: mob: 095 871 6069; mail: [email protected]

Za Book.hr priredila I. A.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh