Duhovnost

PUSTI ISUSA DA TE 'PRONAĐE'

‘Tražim duše koje žele primiti moje milosti’ Kada trebate učiniti nešto novo, nešto što niste učinili nikada prije, zamolite Gospodina da vodi vaše korake i udijeli vam novu milost da to činite s ljubavlju.

Foto: Pixabay

„Tražim duše koje žele primiti moje milosti.“ (Dn 1705)

Razmatranje

Kada je sveta Faustina dobila nove zadaće u samostanu, zamolila je Isusa za „blagoslov i milost“ da može „vjerno vršiti povjerenu zadaću“ (Dn 1267). Gospodin je uvjerio Faustinu da će On biti uz nju na svakom koraku njena puta i obećao joj da će imati mnoge prilike za djela milosrđa. Razmatrajući te riječi, sveta Faustina je bila ohrabrena Božjom dobrotom i „novim milostima“ koje joj je Krist udijelio. Kada trebate učiniti nešto novo, nešto što niste učinili nikada prije, zamolite Gospodina da vodi vaše korake i udijeli vam novu milost da to činite s ljubavlju.

Molitva

Dobri i milosrdni Gospodine, otvori moje srce da primi nove milosti.

Isuse, smiluj se nama i cijelome svijetu.

Iz knjige „Isus govori Faustini i tebi. 365 razmatranja“ autorice Susan Tassone. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

VELIKI POPUSTI Do 30. studenoga knjigu možete nabaviti za 75 umjesto 110 kuna, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh