Aktualnosti

TATJANA CAMERON TAJČI Poznata se glazbenica oprostila od supruga: ‘Znam da te je tvoja vjera odvela kući’ Početkom studenoga preminuo je suprug Tatjane Cameron Tajči, u 47. godini života. Pjevačica je, 4. prosinca, na dan kada bi proslavili 18. godišnjicu braka, napisala dirljivu poruku svom suprugu, koju vam prenosimo u cijelosti.

Poznata se glazbenica oprostila od supruga: 'Znam da te je tvoja vjera odvela kući'

Većina nas pamti Tajči kao mladu zvijezdu koja je usred uspješne karijere na glazbenoj sceni otišla u Ameriku. Ondje se nastavila baviti glazbom, ali je i zasnovala svoju obitelj. U prosincu 1999. godine, Tatjana se udala za američkog producenta Matthewa Camerona s kojim ima tri sina – Dantea, Evana and Blaisa.

Početkom studenoga, Matthewa je podlegao teškoj bolesti, nepušačkom raku pluća, u 47. godini života. Tatjana i Matthew 4. su prosinca trebali proslaviti 18. godišnjicu braka. Želeći obilježiti njihov dan, pjevačica je na Instagramu objavila dirljivu poruku u kojoj stoji:

Vjenčali smo se u Zagrebu, u Hrvatskoj, 4. prosinca 1999. godine. Voljela sam njegov slobodan i hrabar duh, a on je volio moje snove i odlučnost da ih ostvarim. U mnogočemu se nismo slagali, svađali bismo se oko religije i politike, ali proniknuli smo ispod naučenih uloga i voljeli se.

Kao što kaže moja pjesma: ‘Znam da si u društvu anđela, zamišljam te kako plešeš u Svjetlu. I znam da te je tvoja vjera odvela kući…ali žalim što taj dom nije ovdje, u mom naručju. [1]

Podsjećamo, Tatjana Cameron Tajči dala je ekskluzivni intervju za naš časopis Book, u kojem je progovorila o svome obraćenju, odlasku u Ameriku i životu koji ondje živi. Intervju možete pročitati OVDJE.

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Najčitanije

Na vrh