Evangelizacijski susreti

SLAVA KRISTU

SVJEDOČANSTVO S MES-a Doživjela je ono što je čekala godinama Kada je Josip Lončar po objavi rekao: 'Sotona želi tvoju smrt'; bila sam duboko dirnuta i briznula sam u plač. Osjetila sam u srcu da je to upućeno i meni. Već neko vrijeme me doslovce lomi: povreda šake, lom stopala, lom ograde, lom na krovu - sve u mjesec i pol dana...

Foto: Shutterstock

Stiglo nam je svjedočanstvo s nedjeljnog MES-a; žena, koja se već godinama bori sa stalnim fizičkim ozljedama, svjedoči kako se prepoznala u rečenici ‘Sotona želi tvoju smrt’ te kako je konačno doživjela milost koju je dugo čekala. Slava Kristu!

“Hvaljen Isus, Marija i sv. Josip!

Žarko sam željela doći na ovaj MES, koji sam čekala kao ‘ozeblo sunce’. Kad sam bila u potrebi; obratila sam se bratu Nediljku koji mi je rekao: ‘Dođi! Na susretu je veće pomazanje Duhom Svetim’.

Sotona želi tvoju smrt

Kada je Josip Lončar po objavi rekao: ‘Sotona želi tvoju smrt’; bila sam duboko dirnuta i briznula sam u plač. Osjetila sam u srcu da je to upućeno i meni. Već neko vrijeme me doslovce lomi: povreda šake, lom stopala, lom ograde, lom na krovu – sve u mjesec i pol dana…

U zadnjih nekoliko godina bilo je puno tjelesnih ozljeda: porezala sam kosilicom palac na desnoj nozi, u jednom padu sam slomila rebra, a u drugom rasjekla lijevu šaku…ove godine sam ponovno natukla rebra i povrijedila šaku, a uganula sam i lijevo stopalo.

Trenutak koji je čekala godinama

Kada je uslijedilo polaganje ruku, Josip Lončar je, hodajući prema nama, upitao: ‘Tko je tu najbolesniji?’ – i okrenuo se prema meni, a ja s hodalicom…Bog zna.

Bio je to trenutak koji sam čekala godinama: susret sa živim Isusom; susret s trajnom milinom koja ti lice razvlači u osmijeh. Krist je na molitvi dotaknuo moje srce i ražario ga za sebe; da mogu ući u Njega. Rasplamsavao je tu ljubav kroz pjesme ‘Ti si’ i ‘Dubine’.

Zamolio me da ga više ne ranjavam srdžbom i ljubomorom koje me prate od najranije dobi i stavio mi je na srce želju da ga svjedočim svojim životom. On je pobijedio smrt i dao mi život! Prije sam živjela u strahu da ne griješim, a sada ne želim griješiti iz ljubavi prema Njemu. Isus je živ! Slava Mu!”

Za Book.hr svjedoči N.N. (Podaci poznati uredništvu.)

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati e-mailom na adresu: [email protected].

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh