Evangelizacijski susreti

GOSPODIN IZNENAĐUJE

Nakon MES-a u lipnju počelo je njeno ozdravljenje: ‘Veselim se ispunjenju obećanog iznenađenja’ Javila nam se gospođa N.N. sa svojim 'začetkom' svjedočanstva, koje je, iako tek u nastajanju, već sada tako čudesno i lijepo. Bogu hvala i slava!

Foto: Screenshot | Paulina Novosel | Canva

Prije dvadesetak godina ova gospođa operirala je dva puta tumor na mozgu, a od 2015. godine se aktivno bori s cistama na gušterači:

„U veljači  sam bila na kontroli kod doktorice, koja mi je rekla kako situacija naginje k operaciji. Bila je nezadovoljna pa me naručila na ponovnu kontrolu za tri mjeseca. Krajem veljače počeli su nemogući bolovi želuca, crijeva… doslovce je išlo do razine da me rasturalo. Prekinula sam terapiju i prestala piti tablete jer sam mislila da su bolovi popratna pojava toga. Kad je riječ o prehrani; ostala sam na kruhu od pirovog brašna i tofu, a svaka tri tjedna jela sam, eventualno, kuhanu piletinu i juhu. I tako je borba trajala sve do lipnja.

Nelogične promjene

Tri tjedna nakon molitveno-evangelizacijskog susreta, u lipnju, imala sam zakazanu kolonoskopiju, biopsiju i gastroskopiju. Na pregledu kolonoskopije i gastroskopije se pokazalo da je sve u redu; na želucu su bile neke sitne erozije, ali ništa strašno. Nije bilo ni traga onim razornim bolovima koji su me prije mučili. Prije dva/tri tjedna sam trebala ići na biopsiju gušterače, no doktorica je na koncu ipak odustala od toga. Rekla je da su ciste nepromijenjene i da nema razloga da se biopsija radi.

Iako i dalje imam bolove, oni su toliko sitni i nezanemarivi u usporedbi sa stanjem od prije. Moram se pohvaliti da sam jučer, nakon dugo vremena, jela sve ono što se spremalo za ručak; čak i svinjska rebarca, koja spadaju u kategoriju ‘kritične hrane’ za sve ove moje bolesti. Za desert sam jela sladoled i lubenicu, a što je najvažnije; danas ne osjećam apsolutno nikakve bolove.“

Gospodin Vam priprema iznenađenje

Bio joj je to prvi put na MES-u. Dva molitelja su molila nad njom, a ona im je iznijela cijelu situaciju i navela im sve o zdravstvenim, ali i obiteljskim problemima te je izrazila želju za krštenjem u Duhu Svetom.

„Nakon što sam ustala iz počivanja u Duhu, Nebojša (jedan od molitelja) je dotrčao do mene i rekao: ‘Slavite Gospodina glasno u sobi. Gospodin Vam priprema iznenađenje!’

Čekala sam i pitala se: ‘Pa kad će više to iznenađenje, Gospodine?’ I eto, krenulo je nakon dva tjedna… Počele su se događati totalno nelogične stvari poput toga da su mi gastroskopija i kolonoskopija u redu, unatoč ekstremnim bolovima koje sam proživljavala od drugog mjeseca. Također, nelogično je i to da nisam morala raditi biopsiju, iako je po pravilu morala biti rađena jer je prošlo dvije godine od zadnje biopsije.

Ja vjerujem da će me Isus ozdraviti potpuno i veselim se ispunjenu obećanog iznenađenja. Hvala mu i slava!“

Za Book.hr svjedoči N.N. (Podaci poznati uredništvu.)

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati e-mailom na adresu: [email protected].

Priredio: L. M.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh