Svjedočanstva

DAVID ARIAS

Svjedočanstvo mladića koji je četiri godine proveo u sekti: ‘Sve je počelo s okultnom igrom…’ David Arias bio je jedan od najmlađih članova sekte. Sve je počelo kada se je s obitelji preselio u Kaliforniju, gdje su ga prijatelji upoznali s okultnom igrom…

Četiri je godine proveo u sekti, a onda se vratio katoličkoj vjeri

Foto: Shutterstock

 

David Arias rođen je u Ciudad de Méxicu. Kada je imao 16 godina preselio je s obitelji u Kaliforniju, gdje su ga prijatelji iz škole upoznali s poznatom okultnom igrom Ouija i pozvali ga na prizivanje demona na groblju.

Iako je odrastao u katoličkoj obitelji, David kaže da se nije slagao sa svojom obitelji. Sam sebe opisuje kao problematičnu osobu. S obzirom na krhke temelje koje je imao u vjeri, novim prijateljima u Kaliforniji nije trebalo dugo da ga nagovore da sudjeluje na tajnim „zabavama“, koje su uključivale sve vrste seksualnog promiskuiteta i neograničenu konzumaciju alkohola i droga. Također im nije dugo trebalo da ga pozovu da postane član zatvorene grupe koju su nazivali „Sotonističkom crkvom”. U toj je grupi bilo ljudi svih uzrasta, nacionalnosti i društvenih slojeva; od onih koji su bili odjeveni u crno i bojali oči i usne u crno, do onih koji su se, prema Davidu, činili kao liječnici, pravnici, inženjeri…

„Zli ne voli kada netko moli krunicu“

Sa 16 godina, David je bio jedan od najmlađih članova grupe. Grupa je pažljivo izbjegavala policiju i prijetili su smrću onim članovima koji razotkriju njihovu praksu. Četiri je duge godine bio u sekti. No, kako kaže, nutarnja praznina dovela ga je do toga da napusti takav stil života i da se vrati Bogu i svojoj katoličkoj vjeri.

Nakon što se vratio na pravi put, David se je oženio, dobio djecu i počeo aktivno sudjelovati u životu župe. Podijelio je s drugima svoju mračnu prošlost, posebice s hispanskom zajednicom u Kaliforniji. David danas inzistira na tome da roditelji paze što im djeca rade, jer imaju jednostavan pristup štetnim stvarima. Osim toga, preporuča odlazak na misu, redovitu ispovijed i molitvu krunice. Posebno je naglasio: „Krunica je moćna. Zli ne voli kada netko moli krunicu!”

Za Book.hr priredila I.A.; izvor: Aleteia; prijevod: Medjugorje-info.com

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh