Najave

28. i 29. 1. 2023.

Povodom blagdana svetog Vlaha dvije projekcije filma u Dubrovniku! Film SVITANJE U KALKUTI redatelja Jose Marije Zavale himna je o ženi koja je svoj život posvetila najsiromašnijima među siromašnima

Foto: Infinito +1

Iz produkcijske kuće INFINITO +1 HRVATSKA javljaju izvanrednu vijest!

Povodom nadolazećeg blagdana sv. Vlaha u Dubrovniku, održat će se dvije projekcije filma „Svitanje u Kalkuti“.

Gdje? U Dvorani Visia.

Kada? U subotu 28. 1. u 20 sati i u nedjelju 29. 1. u 18 sati.

Ulaznice možete nabaviti putem www.ulaznice.hr

Svi ste dobro došli!

Gdje se može pogledati ovaj film, pratite ovdje.

O filmu

Film redatelja Joséa Marije Zavale (Misterij Padre Pija, Nanovo rođeni i Wojtyla. Istraga), himna je o maloj, ali i velikoj ženi, koja je svoj život posvetila najsiromašnijima među siromašnima. Ono u čemu nas sveta Terezija iz Kalkute poučava jest spoznaja da je glavni grad Indije i danas posvuda prisutan. I u vašem gradu postoji jedna Kalkuta u kojoj ljudi žive loše i potrebna im je Ljubav.

Radnja

U brzom tempu trilera „Svitanje u Kalkuti” prikazuje preplet svjedočanstava šestero ljudi, koji i danas riskiraju svoje živote na najudaljenijim mjestima planeta da bi svjedočili i ljubili Krista prema duhovnosti Majke Terezije. S prekrasnom izvornom indijskom glazbom film će zasigurno dirnuti srca mnogih gledatelja, osobito onih koji u svojoj zoni komfora zanemaruju ono što se događa s druge strane stvarnosti. Ta dramatična svjedočanstva mnoge će duboko dotaknuti.

Zatražite i vi njegovo prikazivanje na www.svitanjeukalkuti.com i pomozite da taj čudesan film dođe u sve gradove Hrvatske!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh