Razno

PREPRIČAO EGZORCIST

Svetac kojeg se demoni, nakon Djevice Marije, najviše boje Od njegova imena drhte i bježe

Foto: svklimkin, Pixabay

 

Egzorcist msgr. Stephen Rossetti u svom je dnevniku prepričao koliki strah imaju demoni od svetog Josipa.

„Na početku seanse obično tlačenu osobu pitam ima li privrženost (pobožnost) određenom svecu. Ako je tako, zazivat ćemo tog sveca tijekom molitava. Nedavno je na moj upit jedna osoba rekla: ‘Sveti Josip’.

…dok se demon u potpunosti manifestirao, zazivao sam svetog Josipa. Demoni su mahnito vikali: ‘Ne. Ne on. Stani!’

Demoni su vikali

Tako sam se tijekom sesije, dok se demon u potpunosti manifestirao, zazivao svetog Josipa. Demoni su mahnito vikali: ‘Ne. Ne on. Stani!’ Pritiskajući prednost, naš se tim molio iznova i iznova i iznova, ‘Sveti Josipe, moli za nas. Sveti Josipe istjeraj demone’. Ova opsjednuta osoba postigla je značajan napredak posljednjih dana i njezin se život gotovo vratio u normalu s manje demonskih simptoma.

Mnogi misle o svetom Josipu kao o ljubaznom, pobožnom starcu koji se brinuo za Isusa i Mariju. To je istina. Ali on je istinski otac, snažan u vjeri i branitelj obitelji

Snažan u vjeri

Mnogi misle o svetom Josipu kao o ljubaznom, pobožnom starcu koji se brinuo za Isusa i Mariju. To je istina. Ali on je istinski otac, snažan u vjeri i branitelj obitelji. Časna majka Marija od Agrede u svom poznatom djelu, Mystical City of God (‘Mistični grad Božji’) , rekla je da je Bog dao podređene povlastice sv. Josipu, uključujući ‘ispunjavanje demona užasom na sam spomen njegovog imena’.

U Litanijama svetog Josipa zaziva ga se pod mnogim naslovima, ponajviše ‘terorom (strahom) demona’. Kako je rekao vlč. Calloway: ‘Nakon Djevice Marije demoni se boje Svetog Josipa više od bilo kojeg drugog sveca’.

Blaženi Bartolo Longo, bivši sotonski svećenik prije obraćenja, rekao nam je: ‘Veliki je blagoslov za duše biti pod zaštitom svetog Josipa od čijeg imena demoni drhte i bježe’.“

Izvor: Petar Salečić, izdavačka kuća Kyrios;

Za  Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

PREPORUKA! Knjiga„Smjernice za službu egzorcizma Međunarodnog udruženja egzorcista, prije svega svećenicima u službi egzorcizma, donosi okvire za obavljanje njihove službe. Smjernice egzorciste upoznaju s crkvenim normama za ispunjavanje te službe i s pravilima crkvenih vlasti. Knjigu možete nabaviti u web-shopu naše Biblioteke Figulus.

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh