Osobni razvoj

IVAN RALJUŠIĆ

Smiješ pogriješiti! Stvoren/a si za velike stvari, za svetost, i zato samo ustrajno koračaj prema naprijed! Nebo je tu, svi anđeli i sveti bodre te iz sekunde u sekundu!

Foto: Unsplash, Michal Matlon 

 

Smiješ pogriješiti! Nije smisao vjere da budeš stalno u grču i neprestano razmišljaš o svojim padovima. Na taj način nećeš ništa postići, a svojoj ćeš duši nanijeti mnogo patnje.

Otac od tebe ne traži da svojom snagom budeš svet/a i da se prema sebi odnosiš kao prema najgorem neprijatelju

Rast u duhovnom životu ne ide preko noći. Otac od tebe ne traži da svojom snagom budeš svet/a i da se prema sebi odnosiš kao prema najgorem neprijatelju. Poniznost je upravo spoznaja kako ne možeš sam/a, kako ti je više od ičega potreban Spasitelj. On je taj koji čezne da bude tvoja snaga. On je taj koji čezne da bude tvoja utjeha. On je taj koji čezne da zajedno kročite kroz život.

Stvoren/a si za velike stvari, za svetost, i zato samo ustrajno koračaj prema naprijed!

Ohrabri se i imaj pouzdanja u Njega! Neće te iznevjeriti niti prepustiti zlu! Stalo mu je do svake sekunde tvoga života. Osloni se na Njega i bit će savršeno dobro! On će preobraziti tvoju bol i učiniti te pobjednikom nad svakom patnjom. Niti smrt ti ne može ništa jer ju je on prvi pobijedio. Tvoja je duša besmrtna i neprocjenjivo dragocjena. Kad si uz njega, ne postoji prepreka koju nećeš uspjeti savladati. Stvoren/a si za velike stvari, za svetost, i zato samo ustrajno koračaj prema naprijed! Nebo je tu, svi anđeli i sveti bodre te iz sekunde u sekundu!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh