Najave

ZAGREB I PRELOG

SITNO ODBROJAVANJE: Sve je spremno za premijeru filma ‘Svitanje u Kalkuti’ Jeste li znali da možete zatražiti i prikazivanje ovog filma i u svom gradu?

Foto: Infinito + 1

 

Sve je spremno za hrvatsku premijeru filma redatelja Josée Maríje Zavale „Svitanje u Kalkuti! Od 5. listopada 2022. moći ćete pogledati ovaj prekrasan film u Zagrebu, a 7. listopada i u Prelogu.

Organizatori, produkcijska kuća Infinito + 1 poručuju „da su zahvalni Bogu i svima koji su im pomogli u ostvarivanju ovog projekta”.

Ako niste još nabavili ulaznice za Zagreb, to možete učiniti na ovom linku. Za grad Prelog ulaznice možete rezervirati telefonski na: 095-3792243, od ponedjeljka do petka od 8 do 11 sati, ili nabaviti na blagajni Doma kulture grada Preloga, sat vremena prije projekcije.

>>>RAZGOVARALI SMO S REDATELJEM NOVOG FILMA O MAJCI TEREZIJI Zavala: Poznam ljude koji su nakon što su pogledali „Svitanje u Kalkuti“ promijenili svoj život 

Zatražite i vi prikazivanje ovog prekrasnog filma o svetoj Majci Tereziji na www.svitanjeukalkuti.com i pomozite da taj čudesan film dođe u sve gradove Hrvatske!

Iz biblioteke Figulus vam preporučamo knjigu Renza Allegrija: „Razgovori s Majkom Terezijom”.

Ova knjiga donosi živ i osoban portret ove svetice našeg doba. Sjajno prikazuje njezinu viziju, snagu, odlučnost i veliku ljubav prema Isusu u najsiromašnijima među siromasima. Talijanski novinar Renzo Allegri s čitateljem dijeli svoje dojmove s niza susreta s ovom „sićušnom ženom zaljubljenom u Boga“ tako da nam se čini da smo ondje s njime. On također donosi manje poznate priče o njezinu životu: o njezinoj albanskoj obitelji i neispunjenoj želji da ponovno vidi svoju majku i sestru; o uspješno obavljenom planu da se u Kremlj odnese čudotvorna medaljica; o boli koju je osjećala napuštajući samostan kako bi se posvetila svome pravom poslanju.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh