Vijesti

OD 24. DO 27. SVIBNJA // Seminar za život u Međugorju

Seminar za život u Međugorju

Duhovna obnova održava se od 24. do 27. svibnja 2017., u dvorani sv. Ivana Pavla II. u Međugorju. Voditelj cjelokupnog programa je fra Ante Vučković

Seminar za život duhovna je obnova i molitva s Majkom života za liječnike i medicinsko osoblje, branitelje života, molitva za one koji su izgubili dijete, koji su ranjeni pobačajem, spontanim pobačajem, za supružnike koji žele djecu, za pro-life aktiviste, za žrtve obiteljskog nasilja, samohrane roditelje, trudnice i sl.

Duhovna obnova za dušu i tijelo

Liječnici i medicinsko osoblje svakodnevno su izloženi borbi za živote svojih pacijenata, što iziskuje velike psihičke, emocionalne i duhovne napore. Stoga su izrazili želju da u Međugorju imaju duhovnu obnovu za dušu i tijelo. Seminar se prvi puta održao prije pet godina za sve zainteresirane iz cijeloga svijeta. Seminar je na hrvatskom jeziku uz simultani prijevod na jezike sudionika.

O voditelju seminara

Voditelj seminara je fra Ante Vučković, profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Splitu i na Filozofskom fakultetu istoga sveučilišta.  Voditelj je duhovnih vježbi, seminara i duhovnih obnova; duhovni je pratitelj i savjetnik. Autor je nekoliko knjiga te brojnih radova koje objavljuje u stručnim i populističkim časopisima.

Prijave

Koordinator seminara je fra Marinko Šakota, međugorski župnik. Prilog za troškove seminara iznosi 40 eura  po osobi. Broj sudionika je ograničen zbog prostora, stoga se svi zainteresirani mole da se prijave što prije. U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, zanimanje i gdje radite (liječnik, med. sestra ili ste dio ostalog dijela skupine kojima je namijenjen ovaj seminar).

Prijave se vrše na mail: [email protected]

Više informacija o seminaru dostupno je na stranici: www.medjugorje.hr.

Najčitanije

Na vrh