Duhovnost

PRIDRUŽITE SE!

Sedmodnevno Jerihonsko bdjenje u Koprivnici Šutim poput grlice, zaklonjen u ljubav ispred bijele Hostije i slušam kako mi govoriš

Stock Studio 4477

Foto: Stock Studio 4477, Shutterstock

U organizaciji inicijative „40 dana za život“ u Koprivnici, u suradnji s Policijskom kapelanijom „Sv. Marko Križevčanin” i dušobrižništvom OB „Dr. Tomislav Bardek” u Koprivnici će i ove godine biti održano sedmodnevno Jerihonsko bdijenje; klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom kroz sedam dana i sedam noći.

Započet će u utorak 12. rujna misom u 19 sati u crkvi Sv. Florijana (Trg Tomislava Bardeka 10). Bdijenje će se nastaviti danonoćno sve do utorka 19. rujna također u 19 sati kada će i završiti euharistijskim slavljem.

Ako ste u mogućnosti pridružite se.

„Šutim poput grlice, zaklonjen u ljubav ispred bijele Hostije i slušam kako mi govoriš: „Kad bi znao koliko te ljubim ne bi gledao svoje rane i boli. Gledao bi samo moju ljubav koja bi te liječila”..

Izvor: Varaždinska biskupija

Za Book.hr priredila A. P.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh