Mladi

MUŽEVNI BUDITE

Samo za muškarce: Uključi se u molitvu za svoju (buduću) suprugu Pridruži se tisućama muškaraca u svijetu koji na isti dan također mole i poste za dar svoje (buduće) supruge

Samo za muškarce: Uključi se u molitvu za svoju (buduću) suprugu

Foto: Shutterstock

 

U braku si i želiš zahvaliti Bogu na darovanoj ti supruzi? Zaručen si i svojoj zaručnici želiš pokazati koliko je cijeniš? Ili si pak slobodan i želiš se već sada utjecati Gospodinu za svoju buduću suprugu?

Facebook stranica „Muževni budite“ poziva sve muškarce da se uključe u molitvu i post svake prve srijede u mjesecu, počevši od 7. kolovoza, za (buduće) supruge. Žrtvom i odricanjem isprosite od Boga velik blagoslov za svoj (budući) brak ili vezu, a za svoju (buduću) ženu ili zaručnicu duhovni rast, te njeno emocionalno, duševno i fizičko iscjeljenje.

Oni koji to žele, mogu se javiti na e-mail: [email protected], i prije svake prve srijede u mjesecu na e-mail će dobiti osobni podsjetnik za predviđeni post, prigodni biblijski citat i njegovo razmatranje, te molitvu za (buduću) suprugu.

Pridruži se tisućama muškaraca u svijetu koji na isti dan također mole i poste za dar svoje supruge. Budi i ti duhovni stražar svoje (buduće) obitelji. Ljubi svoju (buduću) ženu kao što je Krist ljubio Crkvu i sebe predao za nju.

muževni budite

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh