Duhovnost

SAVJEST I GRIJEH

s. Ana Begić: Kako prepoznati glas savjesti u nama Jesmo li izgubili sposobnost slušanja Božjeg glasa u sebi? Kako prepoznati glas savjesti?

s. Ana Begić: Kako prepoznati glas savjesti u nama

Foto: Screenshot


 

U emisiji „Jeste li znali?“ na Laudato televiziji gostovala je Martina s. Ana Begić, dominikanka i docentica na Katedri moralne teologije Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Zagrebu.

Jesmo li izgubili sposobnost slušanja Božjeg glasa u sebi? Kako prepoznati glas savjesti? Imaju li mladi osjećaj za grijeh i njeguju li savjest u sebi? Je li moralni odgoj sustav učenja zabrana? Na sva ta pitanja odgovorila je s. Ana, a razgovor možete poslušati u videu ispod.

Prije nekoliko mjeseci razgovarali smo sa s. Anom o krizi morala u društvu, a intervju možete pronaći ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh