Vijesti

RIJEKA: 9. – 11. LIPNJA // Duhovna obnova fra Ante Vučkovića: „Rijeka milosti u luci zajedništva” Od danas do nedjelje u riječkoj se sportskoj Dvorani mladosti održava duhovna obnova. Vodi ju poznati duhovnik iz Splita fra Ante Vučković, kojeg je papa Franjo prošle godine proglasio misionarom milosrđa!

Znaš li da danas počinje Duhovna obnova koja se u Gradu koji teče nije održala već više od deset godina? (Posljednji se ovako velik skup u Rijeci održao prije deset godina pod vodstvom pokojnog fra Zvjezdana Linića.)

Jesi li ikad imao/la priliku slušati fra Antu Vučkovića, svećenika kojeg je papa Franjo prošle godine proglasio misionarom milosrđa, UŽIVO?

Jesi li ikada prignuo/la koljena pred Presvetim Oltarskim Sakramentom u poznatoj riječkoj sportskoj Dvorani Mladosti?

Sada imaš tu priliku!

Sada možeš zaintrigirati svoje srce i misli koje će doživjeti eksploziju punine tijekom sljedeća tri dana!

Program

Petak, 9. lipnja

Danas, u petak, 9. lipnja, od 18 sati možeš slušati Vučkovićev prvi nagovor i klanjati se Gospodinu u punoj dvorani vjernika.

Subota, 10. lipnja

A što slijedi za vikend?

Još obilje novih spoznaja, novih prilika, novih, novih…

Sutra, 10. lipnja program se nastavlja u 10 te 16 sati i toga dana završava procesijom do Trsatskog svetišta. To je velik dan, jer imaš priliku i za ispovijed! I za nove misli fra Ante Vučkovića. Sutra možeš čuti iskustva pojedinaca u njihovim borbama i pronaći za sebe nove poticaje. Sutra možeš uživati u posebnom glazbeno-scenskom programu gdje će se spojiti glazba, gluma, mladost, evagelizacija… Sutra kroz bdijenje častimo Gospu Trsatsku, čija slika slavi 650 godina!

Nedjelja, 11. lipnja

A za kraj, u nedjelju, 11. lipnja, nadbiskup Ivan Devčić predvodi svečano euharistijsko slavlje u 12 sati a propovijed će održati fra Ante Vučković!

Dođi, draga prijateljice, dragi prijatelju! Dođi! J

Najčitanije

Na vrh