Brak i odnosi

5 MINUTA ZA BRAK I OBITELJ

SVJEDOČANSTVO “Razmišljala sam otkuda nam ta milost – i nekako sam u srcu osjetila da je to plod molitava koje mi šaljete” Bila je večer prije prve Zornice i kaže on meni niotkud: "Idemo ujutro na Zornicu?"

Foto: Shutterstock

Poštovani i dragi ljudi,

Vama koji se “krijete” iza profila Ljubav i poštovanje, ovim putem želim zahvaliti na svakodnevnim molitvama koje nam šaljete.

Ja sam u braku godinu i 8 mjeseci, i baš u trenucima kada sam osjećala potrebu za ovakvom vrstom bračne molitve naletjela sam na Vašu🥰.

Iako imam divnog supruga, pa rekla bih i najboljeg, nedostaje nam zajednička molitva. On nije baš “taj tip” – da se zajedno molimo osim molitve prije jela koju on vrlo rado i lijepo izmoli.

Uz tu zajedničku molitvu  idemo zajedno na Svetu Misu nedjeljom i blagdanima, no ja bih voljela da ponekad izmolimo deseticu krunice, pa i cijelu krunicu, poneku molitvu Duhu Svetom … Nisam tip osobe koji će maltretirati s tim i “siliti”, jer nije to moj način. Ali moje srce i dalje priželjkuje zajedničku molitvu.

I tako sam ja krenula s Vama kroz molitve koje nam šaljete – lijepo mi je započeti s njima dan; osobito sa općenitim dijelom molitve. Molim ih srcem i radosno. Moj suprug vidi da ja nešto ujutro „čitkam“, ali on „čitka“ novine.

No kako su se bližile Zornice, izrazila sam želju kako bih voljela da idemo zajedno, na što se on osmjehnuo i rekao kako bude išao na jednu. Inače puno radi i znam da bude umoran, ali svejedno sam tu želju podijelila s njim.

Bila je večer prije prve Zornice i kaže on meni niotkud: “Idemo ujutro na Zornicu?”. Oči su mi se otvorile kao da mi je netko ubrizgao adrenalin i srce mi je zaigralo. Poštovani i dragi ljudi, mi do danas idemo svako jutro zajedno na Zornicu (osim subote, kad on odspava).

Malo sam si razmišljala otkuda nam ta milost – i nekako sam u srcu osjetila da je to plod molitava koje mi šaljete!

Hvala Vam od srca što ste mi/nam uljepšali i blagoslovili Došašće. Neizmjerno sam sretna i zahvalna.

I dalje molim…

Dostava je besplatna uz opciju BoxNow!

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Kliknite na gumb „Kupi knjigu”. 

Osnovne informacije

Naslov: 5 minuta za brak i obitelj
Autor: Ivana i Danijel Katanović
Nakladnik: Figulus
Godina izdanja: 2023.
Jezik: hrvatski
Broj stranica: 127
Uvez: tvrdi
Veličina knjige:  14,5 x 21  cm

Broj stranica  528

Najčitanije

Na vrh