Duhovnost

RAZGOVOR S TALIJANSKIM EGZORCISTOM // Je li moguće da Bog dopušta Sotoni da nanosi čovjeku toliko zla? Donosimo serijal pitanja i odgovora iz knjige „Što s đavlima i vračarskim urocima?“, talijanskog egzorcista Raula Salvuccija, koja iz tiska izlazi početkom rujna 2017.

Foto: Pixabay

 

Pitanje:

Je li moguće da Bog dopušta Sotoni da uzrokuje tolike nesreće i nanosi čovjeku tolika zla?

Odgovor:

To je pitanje koje izjeda i čini sumnjičavima tolike osobe uključene u te neobjašnjive razarajuće drame. Često me to pitaju: „Je li moguće da Bog dopušta da sve to čine? Ne mogu vjerovati u te stvari jer mi se čini nemogućim da bi to Bog mogao dopustiti.“

„Objašnjenje se krije u promatranju čovjeka, ne Sotone“

Bog je čovjeku dao gotovo neograničenu slobodu da čini kako dobro, tako i zlo. Čovjek može, čemu i danas svjedočimo, na bezbroj načina nauditi drugom čovjeku: zločini, otmice, bombardiranja, zagađenje, sukobi, ratovi, mučenja, a može se služiti i Sotonom da naudi braći.

„Dodir čovjeka i Sotone star je koliko i čovječanstvo“

Velika je istina da Sotona sije pokolj među ljudima jer ga ovi dozivaju, stupaju u dodir s njim, predaju mu se i sudjeluju u njegovoj moći.

Dodir čovjeka i Sotone star je koliko i čovječanstvo. Dogodio se prvim grijehom koji su u Edenu skrivili Adam i Eva i odonda se nije prekidao.

Molitve smo preuzeli iz knjige „Što s đavlima i vračarskim urocima?” talijanskog egzorcista Raula Salvuccija. Više o knjizi možete saznati ovdje. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

O knjizi „Što s đavlima i vračarskim urocima?“

Ovaj cjeloviti priručnik – koji je već postao klasik – sadrži pojašnjenja svih aspekata zagonetne stvarnosti okultnog svijeta. Jasan i potkrijepljen rezultat je duga proučavanja brojnih kvalificiranih egzorcista, svećenika i laika.

Namijenjen je:

  • svima koji žele otkriti jesu li pogođeni silama zla
  • onima koji doživljavaju duhovne napade te im treba oslobođenje
  • pastirima Crkve koji žele poučiti i voditi vjernike prema oslobođenju od zla
  • članovima Crkve i društva koji žele rasvijetliti i pojasniti misteriozne pojave.

Napisan je jednostavnim i svima razumljivim stilom.

 

put do istine knjiga

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Ako naručujete iz Hrvatske, kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako naručujete iz inozemstva, kliknite na gumb „Kupi knjigu iz inozemstva”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Najčitanije

Na vrh