Duhovnost

365 DANA S DUHOM SVETIM

Put između ne postoji: Izaberi jesi li s Isusom ili bez Njega? Najvažniji izbor koji svi moramo napraviti tijekom naših života

Foto: PixxlTeufel, Pixabay

 

Oni dođoše iz nevolje velike i oprali su haljine svoje i ubijelili ih u krvi Jaganjčevoj. Zato su pred prijestoljem Božjim i služe mu dan i noć u hramu njegovu, i Onaj koji sjedi na prijestolju razapet će Šator svoj nad njima (Otk 7, 14b–15).

Isusov sud ne odnosi se samo na dan njegova dolaska. Isusov sud odnosi se također i na ono što se događa danas. Sud se provodi u svakom naraštaju već dvije tisuće godina i svaki naraštaj mora napraviti izbor. Nitko neće vidjeti spasenje, ako tijekom svojega života ne učini najvažniji izbor koji se odnosi na odabir Isusa Krista. S Isusom ili bez Isusa… Put između ne postoji.

Iz knjige „365 dana s Duhom Svetim“ autora p. Augustyna Pelanowskog. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako se zaista želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista) ispod imate kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine’.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh