Mladi

VOLONTIRAJ

PRILIKA ZA JEDINSTVENO PRIJATELJSTVO Arka Korablja traži 5 volontera Prijaviti se možete do 15. veljače

Foto: Arka Korablja

 

Arka – Korablja traži pet volontera na period od 12 mjeseci. Sudjelovati mogu mladi od 18 do 30 godina iz zemalja članica Europske unije te zemalja suradnica.

Arka – Korablja je mjesto pripadanja gdje je svaka osoba važna bez obzira na svoje sposobnosti. Ukoliko vjeruješ u mogućnosti i stvaralački potencijal osoba s intelektualnim teškoćama, Arka je pravo mjesto za tebe.
Volonteri u Arci su članovi zajednice i njezin jako važan dio stoga te pozivaju da se prijaviš za volontersko mjesto putem obrasca za prijavu.

„Arka pruža mogućnosti za jedinstvena prijateljstva i susrete s originalnim ljudima uz koje svaka osoba može otkriti tko je, a ne samo što je sposobna činiti. Prijateljstvo s osobama s intelektualnim teškoćama mijenja naš pogled prema drugima i prema svijetu”, poručuju iz Arke.

Ono što još nude volonterima je, između ostalog, mogućnost putovanja i upoznavanja drugih zajednica Arka u svijetu, plaćen smještaj i režije, pokriven trošak prehrane, higijenskih potrepština i lokalnog prijevoza u iznosu od 140,00 eura, mjesečni džeparac u iznosu 150,00 eura…

Prijaviti se možete do 15. veljače, a više detalja o samom volontiranju i prijavi možeš saznati na stranici Zajednice. Možeš im i pisati na [email protected].

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh