Najave

ŠKOLA MOLITVE

Priključite se Školi koja mijenja živote: Uživo u Zagrebu Mnogo je vaših svjedočanstava o tome kako vam je Božja Riječ koju ste naučili razmatrati kroz Školu molitve promijenila život. Zahvaljujemo Bogu na svakome polazniku/polaznici i molimo... da vas što više iskusi Božju prisutnost, doživi živu Riječ u svom životu i upozna Boga onakvog kakav On jest

Foto: Beautrium, Shutterstock

Foto: Beautrium, Shutterstock

 

Priključi se jednoj od dvije nove grupe Škole molitve, uživo, u Zagrebu u Dubravi, na adresi Avenija Dubrava 43 ili Hrvatskog proljeća 28, 1. kat (ulaz s dvije strane zgrade).

Možeš se priključiti grupi koja se okuplja srijedom, ili grupi koja se sastaje četvrtkom.

Prijava i detaljne informacije

Prijaviti se može svatko tko želi upoznati Gospodina, graditi osobni odnos kroz molitvu (bez obzira na stupanj duhovnosti i/ili obrazovanja) te doživjeti snagu i obećanja Božje Riječi za svakodnevni život, jer „doista, u čemu je iskušan trpio, može iskušavanima pomoći“ (Heb 2,18).

Ako je upravo to ono što želiš, prijavi se, voditelju Mariju Halužanu na broj telefona: 095/160-7985 ili mejlom: [email protected]

Za Book.hr priredila A. P

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh