Foto i video

VESNA BIORAC

PRIHVAĆANJE – VELIKA SILA Kako oživjeti zaspalu ljubav prema najbližima Možda je moj muž, ili vaša žena ili dijete, u nekom unutrašnjem bolu čim se ponaša tako neusklađeno i loše. Ako sad još i ja pošaljem toj osobi kritizerske misli i misli neprihvaćanja, to je loša energija i to je bol koju šaljem. Praktično joj nanosim bol na već postojeću bol jer ona osjeća da ju ja ne prihvaćam, da je osuđujem. Kako na pravi način utjecati na svoje najmilije, što je potrebno da bi se izvršila promjena?

Foto: Shutterstock

Stav prihvaćanja je stav ogromne sile i podrške jer svatko od nas želi biti prihvaćen baš takav kakav je. Svatko od nas odlično osjeća koliko je to ogromna motivacija i velika energija i velika radost kada smo u društvu nekoga tko nas voli baš takve kakvi jesmo, sa svim našim manama i vrlinama.

Dakle, ako hoćemo pomoći našim najbližima u njihovoj promjeni, potrebno je prvo trenirati, učiti sebe da ih prihvatimo takve kakvi jesu. Prihvaćanje je velika sila, a velika sila je ono što je svakome od nas potrebno da bismo izvršili promjenu.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh