Duhovnost

ISUS GOVORI FAUSTINI I TEBI

Predaj svoje strahove Isusu i dopusti mu da ti pomogne Ima nešto u tebi zbog čega Bog hoće provesti cijelu vječnost s tobom. Zapamti to.

Predaj svoje strahove Isusu i dopusti mu da ti pomogne

Foto: Shutterstock

 

„Zašto se bojiš započeti s djelom koje ti nalažem?“ (Dn 1181)

 

„Svatko je od nas plod namisli Božje. Svatko je od nas željen, svatko je ljubljen, svatko je potreban“

 

Razmatranje

Svi mi imamo određenu svrhu i poslanje koje nam je dano kada smo stvoreni. Ti si jedina osoba na svijetu koja ga može ispuniti. Nitko drugi nema tvoje poslanje. Mi nismo slučajno nastali. Imamo mjesto u Božjem kraljevstvu koje treba zauzeti. I posao koji treba obaviti. Međutim, mi se možemo prestrašiti. Predaj svoje strahove Isusu i dopusti mu da ti pomogne. Ne moraš dovršiti posao u jednome danu. Sve što trebaš učiniti je započeti. Bogu si od velike važnosti i dio si njegova velikog plana te sastavni dio povijesti spasenja! Papa emeritus Benedikt XVI. kaže: „Svatko je od nas plod namisli Božje. Svatko je od nas željen, svatko je ljubljen, svatko je potreban.“ Bog je vidio milijarde mogućih ljudskih bića, no stvorio je TEBE! Ima nešto u tebi zbog čega Bog hoće provesti cijelu vječnost s tobom. Zapamti to. A sada kreni!

Molitva

Isuse, spreman sam ispuniti svoje poslanje.

Isuse, smiluj se nama i cijelome svijetu.

Iz knjige „Isus govori Faustini i tebi. 365 razmatranja“ autorice Susan Tassone. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh