Najave

24. I 25. 5. 2024., ARENA ZAGREB

Poznati sportaši pozivaju na slavljenički „Progledaj srcem“ Mateo Kovačić, sestre Jurković, Fran Peterlin i Stipe Žunić pozivaju!

Foto: Laudato TV

Veliko slavljeničko izdanje duhovno-glazbenog spektakla “Progledaj srcem” povodom deset godina projekta okupit će 24. i 25. svibnja više od 37 000 ljudi u Areni Zagreb.

Naši poznati sportaši – nogometaš Mateo Kovačić, brončane veslačice Ivana i Josipa Jurković, odbojkaš Fran Peterlin i bivši bacač kugle Stipe Žunić, prigodnim video porukama pozvali su publiku da požuri po ulaznice za ”Progledaj srcem”, i to one za 24. svibnja, jer 25. svibnja rasprodan je već gotovo četiri mjeseca.

[VIDEO] MATEO KOVAČIĆ POZIVA NA PROGLEDAJ SRCEM

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laudato TV (@laudatotv)

Na ovom duhovno-glazbenom spektaklu očekuje vas zajedništvo, slavljenje i molitva, a na pozornicu će se tih dana popeti 13 izvođača i četvorica svećenika koji će voditi vrhunski duhovni i glazbeni program.

Duhovni program prvog dana, u petak 24. svibnja, predvodit će vlč. Dražen Radigović i Božja slava band s temom duhovne obnove “Vjera, praštanje i ozdravljenje” te p. Sebastian Šujević i Alan Hržica uz naslov “Duše Sveti, obnovi nas”, a u subotu će don Damir Stojić i Božja pobjeda održati duhovnu obnovu pod nazivom “Isus je živ”. Kao i prvog dana, drugi dio programa vodit će p. Sebastian Šujević i Alan Hržica uz program imenom “Rijeke žive vode, ozdravite nas”.

SESTRE JURKOVIĆ POZIVAJU NA PROGLEDAJ SRCEM

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laudato TV (@laudatotv)

Jedni od najpopularnijih izvođača suvremene duhovne glazbe: Alan Hržica, Amorose, Božja slava band, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, Ivana i Marija Husar, Matej Galić, Rafael Dropulić Rafo, Sestre Palić, Stijepo Gleđ Markos, Vanessa Mioč, Zvonimir Kalić, animirat će slavljenje uz svoje najpoznatije pjesme. Molitvu u slavljenju predvodi don Mijo Grozdanić. Slavljeničkim sastavom ravnat će Goran Kovačić.

FRAN PETERLIN POZIVA NA PROGLEDAJ SRCEM

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laudato TV (@laudatotv)

Projekt “Progledaj srcem” nastao je kao koncert podrške osnivanju prve obiteljske televizije s kršćanskim vrijednostima, Laudato TV-a, a danas, deset godina poslije, razvio se u najznačajniji duhovno-glazbeni događaj godine u ovom dijelu Europe. Nakon brojnih dvorana koje je “Progledaj srcem” rasprodao tijekom godina, 2022. na maksimirskom stadionu okupio je više od 50 000 ljudi, a prošle godine njegovo izdanje uključilo je cjelodnevni duhovni program. “Progledaj srcem” zaista je projekt koji svake godine pomiče granice, promovirajući hrvatsku scenu duhovne glazbe i promičući vrijednosti istine, ljepote i dobrote.

STIPE ŽUNIĆ POZIVA NA PROGLEDAJ SRCEM:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laudato TV (@laudatotv)

Svi oni koji žele biti dio ovogodišnjeg “Progledaj srcem”, svoje će ulaznice stoga nabaviti još danas na nekom od prodajnih mjesta Eventima, Tisak Medije, Petrola, Laudato galerija ili online u sustavu Eventima.

Jana Radeljak, Bagadodo.hr; mv, Book.hr

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh