Aktualnosti

DADDY YANKEE

Poznati pjevač odrekao se karijere; Isus Krist je put, istina i život „Kao što mi je Isus svojim milosrđem dopustio da putujem svijetom, u svom milosrđu, oče, nadam se da mi dopuštaš da evangeliziram svijet iz Portorika. Amen.", rekao je

Foto: @felipepelaquim, Unsplash

Foto: @felipepelaquim, Unsplash

 

Poznati pjevač Daddy Yankee, pravog imena Ramón Luis Ayala Rodríguez – objavio je kako se odriče svoje karijere. Razlog? Odlučio je svoj život posvetiti Isusu Kristu i sada se nada kako će „evangelizirati svijet”.

„Obitelj: Ovaj dan za mene je najvažniji dan u mom životu.. večeras prepoznajem i ne stidim se reći cijelom svijetu da Krist živi u meni i da ću živjeti za njega. Ovo je kraj jednog poglavlja i početak novog”, naveo je.

U objavi je podsjetio i na Evanđelje po Mateju 16: 26 – 27: „Ta što će koristiti čovjeku ako sav svijet stekne, a životu svojemu naudi? Ili što će čovjek dati u zamjenu za život svoj? Doći će, doista, Sin Čovječji u slavi Oca svoga s anđelima svojim i tada će naplatiti svakomu po djelima njegovim”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Daddy Yankee (@daddyyankee)

Na svom posljednjem svjetovnom koncertu govorio je o vjeri. Rekao je kako će sada krenuti u „novi početak” kao Ramón Ayala, (op. a. njegovo rođeno ime).

„Svi alati koje imam u svom posjedu, kao što su glazba, društvene mreže, platforme, mikrofon – sve što mi je Isus dao – sada je za njegovo kraljevstvo”, rekao je, a njegove riječi prenosi NBC News.

„Svim ljudima koji su me slijedili, slijedite Isusa Krista, koji je put, istina i život” rekao je i nadodao: „Kao što mi je Isus svojim milosrđem dopustio da putujem svijetom, u svom milosrđu, oče, nadam se da mi dopuštaš da evangeliziram svijet iz Portorika. Amen.”

Inače, Daddy Yankee najpoznatiji je po pjesmama „Gasolina” i suradnji na pjesmi „Despacito” Luisa Fonsija. Najviše je bio povezan s reggaeton glazbom.

Izvor: NBC News

Za Book.hr priredila A. P.

Preporučujemo knjigu„Pred zidom“ autora Don Pottera. U ovoj knjizi, Don Potter istražuje temu suočavanja s raznim izazovima i preprekama u životu te nudi duhovnu perspektivu i inspiraciju za prevladavanje tih teškoća.Pred zidom. O ulozi glazbe u Crkvi nas vodi na put otkrivanja Božje prisutnosti i pomoći u vrijeme kad se suočavamo s teškim situacijama.

Knjigu, u izdanju Biblioteke Vinograd, možete nabaviti ovdje.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh