Aktualnosti

„TOBIJA“ – EDUKACIJSKI PROGRAM UDRUGE „EHO“

Postani čovjek koji svojim utjecajem osnažuje ljude oko sebe! Muškarci, žene, mladi, stari, profesorice, čistači… - doslovno svi ljudi na svijetu, u nekom trenutku svog života, a neki i gotovo cijeli život, nekome su lideri. Često smo na neki način odgovorni za ljude oko sebe bez da to primijetimo, a kamoli da znamo kako ih voditi

Postani čovjek koji svojim utjecajem osnažuje ljude oko sebe!

Istraživanja su pokazala da se manji dio sposobnosti vođenja i organiziranja može naslijediti od roditelja, a veći se dio mora učiti i vježbati. Liderstvo nije šala, ono je ključ uspjeha – kako privatnog, tako i poslovnog života. Možda u razredu vodiš neki projekt i glavni si odgovoran u grupi;  možda si demonstratorica na fakultetu; možda si vođa svoje obitelji ili ćeš to postati… U svakom slučaju, važno je naučiti voditi nekoga ili nešto jer, kako je već rečeno, prirodni talent nije dovoljan!

Program Tobija naučit će te kako postati pravi lider (vođa), u obitelji ili na poslu. Kršćanin je čovjek koji bi trebao utjecati na svoju okolinu i voditi ju pravim putem, a ne obrnuto. Lider je sluga, čovjek utjecaja i vizionar.

Konačna svrha tvojeg liderskog razvoja jest veća učinkovitost u ulozi promicatelja napretka Božjeg kraljevstva diljem svijeta. Kroz biblijsku knjigu Starog zavjeta – Tobiju, ali i mnoge druge, naučit ćemo više o ovoj temi.

Što možeš naučiti?

Kako organizirati vlastiti život.

Kako voditi tim.

Kako funkcionirati kao grupa.

Kako poticati razvoj drugih.

Kako komunicirati.

Kako svoju viziju pretvoriti u stvarnost.

 

Program vodi Marko Matijašević, predsjednik Udruge Eho i voditelj molitveno-evangelizacijskih susreta (MES-ova) koje organiziraju Kristofori.

Požuri, još je samo nekoliko dana ostalo za prijavu!

Prijaviti se možete OVDJE. Dodatne informacije o programu Tobija, ali i drugima programima koje organizira Udruga Eho možete pročitati OVDJE.

Priredila Dorja Turk; Book.hr

Najčitanije

Na vrh