Aktualnosti

TRAGEDIJA

POMOZIMO IM Damir (48) poginuo u požaru. Obitelj ostala bez krova nad glavom

Foto: Shutterstock

Dan nakon strašnog požara u kojem je sinoć u koprivničkom kvartu Vinica poginuo Damir Komorski, vlada nevjerica, bol i neopisiva tuga.

Zatekli smo Anamariju, kćerku poginulog Damira (48) i njegove roditelje Vladimira i Evu, piše podravski.hr.

– Mama mi je ispričala kako je tata najvjerojatnije zaspao u sobi s cigaretom. Ona je došla dok je vatra već buknula i tada je sina, mojeg brata, malenog Gabrijela koji ima četiri godine bacila je kroz vrata balkona na stubište. Tako mu je spasila život. Htjela se vratiti po tatu, no vatra je tada buknula i nije mogla do njega – ispričala je kći u požaru poginulog Damira.

– Sve je bilo zadimljeno. Tata je najvjerojatnije krenuo puzati kroz dim, no otišao je na krivu stranu, umjesto prema izlazu otpuzao je do kupaonice i to ga je stajalo života. Sve je izgorjelo osim mjesta na kojem je ležao. Shrvani smo – ispričala je neutješna kći.

– Ne znam kako ćemo obnoviti kuću. Sve je izgorjelo do zidova – zabrinuta je Anamarija.
Pozivamo sve ljude dobre volje, sve koji možete pomoći, da svoju donaciju uplate na tekući račun otvoren u Podravskoj banki: Eva Komorski, Vinica 243 Koprivnica; HR7123860023200158584.

Foto: podravski.hr

Priopćenje je poslala i koprivnička policija:

– U potkrovlju kuće pronađeno je mrtvo tijelo 48–godišnjeg muškarca, koje je pregledao mrtvozornik te na tijelu nisu pronađene ozljede koji bi upućivale na počinjenje kaznenog djela. Tijelo muškarca prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica – navodi policija.

Također, obavljenim očevidom i poduzetim izvidima utvrđeno je da je do požara došlo uslijed djelovanja ljudske radnje na neutvrđen način u prostoriji potkrovlja kuće u kojoj se sam nalazio preminuli muškarac.

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dostavit će izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Svi koji možete pomoći, svoju donaciju možete uplatiti na tekući račun otvoren u Podravskoj banki: Eva Komorski, Vinica 243 Koprivnica; HR7123860023200158584.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh