Aktualnosti

POKRET KRUNICE ZA OBRAĆENJE I MIR [POZIVAMO] Hodočašće u Međugorje za mladiće i djevojke koji žele sklopiti kršćanski sakrament ženidbe Hodočašće je planirano od 30. prosinca do 2. siječnja.

Foto: Shutterstock

 

Pokret krunice za obraćenje i mir organizira hodočašće u Međugorje za mladiće i djevojke koji žele sklopiti kršćanski sakrament ženidbe. Hodočašće je planirano od 30. prosinca do 2. siječnja.

Polazak je predviđen u subotu (30.12.) navečer u 23 sata ispred crkve sv. Križa u Sigetu (Zagreb). Povratak iz Međugorja planiran je u utorak (2.1.) oko 13 sati, a dolazak u Zagreb predviđa se navečer do 21 sat. Cijena hodočašća je 530 kuna. U cijenu su uključeni: prijevoz autobusom (putovanje autoputom), dva noćenja, dva doručka i dva ručka, te agape na Novu Godinu.

Program hodočašća
Subota – noćno putovanje do Međugorja
Nedjelja – odlazak na Križevac odmah po dolasku, smještaj u pansion, a nakon toga ručak oko 13 sati. Slobodno poslijepodne; navečer – molitveni program u crkvi uz priliku za sv. Ispovijed, večernja sv. Misa zahvalnica u 18 sati (nakon nje žive jaslice ispred crkve), zatim klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu u 22 sata i još jedna sv. Misa u 23 i 30 sati
Ponedjeljak – nakon doručka odlazak na svetu Misu, povratak na ručak, popodne odlazak na Brdo ukazanja; večer slobodno
Utorak – nakon jutarnje kave/čaja u pansionu, odlazak u 7 ujutro prema Plavom križu na ukazanje Djevice Marije vidjelici Mirjani Dragičević Soldo. Nakon toga slijedi povratak u pansion na doručak, pakiranje i slobodno vrijeme do 13 sati kada se planira polazak u Zagreb

Dobna granica sudionika je između 20 i 45 godina.

NAPOMENA: ukoliko osoba odustane od puta, uplaćena akontacija (200 kn) joj se neće vratiti, osim u slučaju da se pronađe zamjena za to mjesto.

Dodatne informacije
Plaćanje: 200 kuna akontacije po prijavi, a ostatak, 330 kuna, najkasnije tjedan dana prije polaska.
Prijave i uplate: na duhovnoj obnovi za mladiće i djevojke 26. studenoga, te nakon toga po dogovoru. Sudjelovati mogu i svi ostali koji ne putuju iz Zagreba, odnosno svi koji žive u neposrednoj blizini (BiH, Dalmacija i sl.).
Kontakt: 0996173886 (zvati iza 17 sati, a sms i poruke na e-mail možete slati i prije).

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Najčitanije

Na vrh